Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > 3 Billige destinationer for din ferie 2015

Destinationer

3 Billige destinationer for din ferie 2015

3 Billige destinationer for din ferie 2015
april 26
21:45 2015

3 Low Cost Destinations for your Holidays in 2015

Hvis du gerne vil ud at rejse denne sommer, men har et begrænset budget, så fortvivl ikke! I dag vil vi give dig nogle idéer, som du helt sikkert vil elske! Du vil opdage ægte paradis uden at bruge en formue. Hvil du vide mere? Fortsæt med at læse, og udforsk disse low-cost destinationer med os!

Galicien, Spanien

Galicien er grøn, våd, fyldt med historie og så smuk, at du ikke vil vende hjem derfra. Det er et lille paradis med dybe dale, eventyrskove og ren luft. Udover det, så har Galicien nogle af de bedste strande i Spanien, såsom Rodas eller Katedralernes strand. Fra katedralen i Santiago de Compostela til de romerske mure i Lugo, Galicien har en masse at byde på. Og glem ikke maden! Hver bid er en oplevelse for sanserne.

Islas-Cies

Bosnien – Hercegovina

Lige dele Middelhav og Balkan. Bosnien-Hercegovina har efterladt krigens spøgelse og inviterer dig indenfor for at udforske sin kultur, sine landskaber og sin historie. Kryds den berømte Stari Most-bro eller besøg Sarajevo og dens tunneller… Det er et besøg værd og vil ikke koste dig mange penge. Grib muligheden og spadsér rundt i de små gyder, fang et glimt af det grønne landskab og de blå floder, og lad dig selv blive omringet af dens kulturelle diversitet.

stari-most-bridge-mostar-bosnia-Herzegovina-776

Provence, Frankrig

Forestil dig et ocean af lavendel, små landsbyer fyldte med charme, muntre kystbyer og landskaber, der har fået kunstnere og turister til at forelske sig i århundreder. Provence er alt det og meget mere. Vi opfordrer dig til at besøge dette magiske sted mellem juni og august, så du kan nyde markerne dækket af lavender, og tage et fantastisk billede fra Sénanque klosteret. Forelsk dig i Camarques, Gorges du Verdon eller Sentier des Ocres naturlige skønhed, og smag de lækre retter fra L’Isle-Sur-La-Sorgue, Fontaine de Vauclause eller Maries-de-la-mar.

isle-sur-sorgue-belle-provence-b2_03

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment