Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > 4 grunde til at rejse til de Baleariske Øer

Destinationer

4 grunde til at rejse til de Baleariske Øer

4 grunde til at rejse til de Baleariske Øer
april 16
11:38 2015

Det er en af de mest elskede destinationer i Middelhavet. Og vi er ikke i tvivl om hvorfor. På de Baleariske Øer kan du finde dagdrømmende strande, betagende solnedgange og dejlig natur. Hvis du tænker på at tage en hurtig smuttur, og du endnu ikke har bestemt dig for hvorhen , så vil de Baleariske Øer helt sikkert forbløffe dig. Far vild og kom med os ud for at udforske dette fantastiske stykke af paradis.

1. Menorca

En af de mindste men alligevel skærgårdens mest dyrebare ø, Minorca blev udnævnt til biosfærereservat af Unesco i 1993. Forskelligheden af dens Middelhavs-landskab og den store varietet af dyre- og plantearter, som man kun kan finde på denne ø, gjorde Minorca værdig til udnævnelsen. Klipper, grotter, vådområder, klitter og krystalklare strande venter dig her…Hvad venter du på?

Albufera des Grau

2. Bellver slottet

Bellver slottet, eller Castell de Bellver på katalansk, er et gotisk slot placeret på en bakke omkring 3 km. væk fra byen Palma, Mallorca. Igennem historien er denne fæstning blevet benyttet til mange formål: Royal residens, militært fængsel og nu som byens historiske museum. Slottet er en af de få cirkulære slotte i Europa, og en af øens mange turistattraktioner.

castillo

3. Ses illetes strand

Placeret på øen Formentera og en del af UNESCOs verdensarvsliste, er dette sted betragtet som Spaniens bedste strand, og den 2. bedste i Europa. Hvide sandstrande og turkis vand på grund af posidonia-bevoksninger, er grunden til, at det er den mest besøgte strand og det perfekte sted at dykke.

sesilletes-formentera

4. Berberia-bugts fyrtårn

Vi kan finde det i sydvest på Formentera, i Berberia bugten (Cap de Barbaria på Katalansk), og omkring 7 km. fra Sant Francesc, som er den nærmeste landsby. Fyrtårnet blev bygget i begyndelsen af 70’erne, og bugten er det ideele sted at bevidne og nyde en magisk solnedgang over havet.

6518

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment