Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Fester > 4 musikfestivaler i Europa du ikke vil gå glip af denne sommer

Fester

4 musikfestivaler i Europa du ikke vil gå glip af denne sommer

4 musikfestivaler i Europa du ikke vil gå glip af denne sommer
april 30
11:42 2015

Med sommeren ankommer også alle musikfestivalerne. Disse store begivenheder fylder strande, øer og alle slags områder med musik i flere dage. Musik er tydeligvis hovedpersonen i disse festivaler, hvor du vil have det så sjovt, at du vil vende tilbage året efter. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken du vil besøge, så vil vi vise dig 4 utrolige musikfestivaler i Europa denne sommer: Pak dine ting, få fat i et telt og kom med os!

Sónar – Barcelona

Hvis du kan lide elektronisk og avanceret musik, er denne et must. Fra den 18. til den 20. juni får du muligheden for at lytte til grupper som Chemical Brothers, Skrillex, Duran Duran, Róisin Murphy, Laurent Garnier, Tiga og mange flere. En tre-dages billet koster 195 euro, men du kan også købe en en-dags billet (54 euro), en-nat (72 euro) eller for to nætter (125 euro). Vil du gå glip af det?

sonar1

Glastonbury – Storbritannien

Det ville være en synd at snakke om musikfestivaler uden at nævne den utrolige Glastonbury. Til denne store begivenhed, bliver det rolige landlige Somerset-område forvandlet til et Mekka for dem der virkelig elsker musik. Det er noget du skal opleve mindst en gang i dit liv. For øjeblikket er Foo Fighters, veteranen Lionel Richie og den kontroversielle rapper Kanye West præsenteret. En fem-dages billet vil koste dig 315 euro med camping inkluderet. Datoerne? Fra den 24. til den 28. juni.

Glastonbury Festival

Tomorrowland – Boom, Belgien

Denne festival er lavet til dem der ELSKER (ja, med store bogstaver) elektronisk musik. Det er den største festival dedikeret til denne stil. Den finder sted in byen Boom, 32 km fra Bruxelles. På deres 10-års jubilæum er Avicii, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin præsenteret… Forbered dig på at have sjovere end nogensinde før! Fra den 24. til 26. juni, en tre-dages billet vil koste dig 262,50 euro.

TMW13_TomorrowWorld_SAT_MainStage_Stage6_Fireworks_16-credit-Tomorrowland

Sziget Festival – Budapest

Dette år fra den 10. til 17. august vil artister som Robbie Williams, Ellie Goulding, Kasabian, Florence + The Machine, The Maccabees og José González optræde på øen Buda. Fantastisk musik og fede vibes er garanteret for en hel uge, hvis du vil hjæpe til, så skal du betale 229 euro for en syv-dages billet med camping inkluderet, men du kan altid købe en billet til weekenden eller en enkelt dag (mellem 52 og 65 euro).

Sandor-Csudai-small-2

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment