Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > 6 fantastiske hemmelige strande i Europa

Destinationer

6 fantastiske hemmelige strande i Europa

6 fantastiske hemmelige strande i Europa
april 26
22:19 2015

Saleccia, Korsika

Det er alt for ofte svært at finde denne slags strand. Med mindre du har en yacht, så bliver du nødt til at gå gennem en ørken for at finde Saleccia. Gemt inde imellem den isolerede Agriates ørken er det himmel efter helvede.

Traigh Eais, Barra, Skotland

Barras lufthavn er den eneste, der har en landingsbane på sand. Det er rimelig tydeligt, at det er ubrugeligt indtil tidevandet trækker sig tilbage. Alligevel er der en anden strand kun 5 minutters gang derfra. En ægte perle mellem de luksuriøse strande på Hebriderne: Traigh Eais.

Traigh Eais beach

Reynisfjara, Island

Hvem siger at strande kun kan have hvidt eller gyldent sand? Lige ved siden af Vik,  skiller Reynisfjara sig ud med sin storslåede sorte og blå strand, hvis sand er dækket med isblokke fra Vatnajökull-gletsjeren.

SEA_2052

Baia della Madonnina, Calabrien, Italien

Direkte oversat til Jomfru Maria-bugten, denne strand er en fantastisk konkurrent til strandene på Sicilien. Den befinder sig tæt på området, der er kendt som Capo Vaticano, der er indehaver af flere førsteklasses strande.

Skagen, Danmark

Grenen er hovedet af en af de største bugte i verden, En forlængelse af landet, der har stået på i tusindvis af år, og  som stadig vokser. Du kan stå helt på toppen og have den ene fod i Skagerrak og den anden i Kattegat. Besynderligt, ikke?

Java-Cost-Calculator-Skagen-The-Northernmost-Town-in-Denmark

Dune du Pyla, Frankrig

Flanc Côté Ouest er havsiden af Dune du Pyla, en kæmpe klit på den atlantiske kyst af Aquitaine, tæt på byen Bordeaux. Stranden er gemt bag en kæmpe mur af sand 108 meter høj: Du bliver nødt til at bestige den, og lade dig rulle ned til vandet. På solrige dage er det en rimelig hård opgave, og endnu værre hvis der er sandstorm. Alligevel hvis du tør at begive dig op af klitten, vil du blive belønnet med dette stykke land, der er svært at sammenligne med noget andet.

la-dune-du-pyla

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment