Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Kendte film lokationer du ikke vidste at man kan besøge

Tema

Kendte film lokationer du ikke vidste at man kan besøge

Kendte film lokationer du ikke vidste at man kan besøge
april 27
09:33 2015

Kender du fornemmelsen, at du ser en film, og kommer til at undre dig over hvor mon de fantastiske scener er optaget, og om de er virkelige eller ej? I dag vil vi vise dig fem fantastiske og kendte film lokationer: de er alle virkelige, spektakulære og du kan besøge dem! Så hvad venter du på?

Kanchanaburi-039-654x475

Broen over floden Kwai – Thailand

Du har sikkert set denne klassiske krigsfilm, eller i det mindste hørt det hviskende soundtrack. Filmen er faktisk baseret på en virkelig hændelse, og broen eksisterer i virkeligheden. Den kan findes i Kanchanaburi i Thailand. Selvom filmen rent faktisk ikke blev filmet der, og den virkelige bro ikke rigtig ligner den fra filmen

Plaza-de-España-Sevilla

Star Wars – Sevilla

”Plaza de España” i Sevilla er blevet brugt i mange forskellige film. Du husker den sikkert som byen ”Thood” på planeten ”Naboo” i Star Wars episode I og II. Udover det blev pladsen også brugt til nogle scener i filmen ”Lawrence of Arabia”.

valley1

Jurassic Park – Hawaii

Jurassic Park, Lost, Godzilla… Øen Oahu, som er en del af Hawaii, virker som den perfekte lokation til film omhandlende enorme skabninger og mystiske begivenheder. Du kan booke en guidet tur på øen for at se alle de steder, hvor de film og serier blev optaget. Lad dig ikke afskrække hvis du finder et kæmpe fodaftryk! Folkene bag Godzilla efterlod det med vilje.

tumblr_muvxa1wbR01rgfuxjo1_r1_1280

Harry Potter – Alnwick Castle – England

Navnet siger dig sikkert ingenting. Men hvad hvis vi ændrer det til: Hogwarts skole for heksekunster og troldmanskab? Lige præcis. Hver gang du ser Harry Potter-filmene, ser du Alnwick Castle. Ikke desto mindre, før det blev gjort berømt af tidens mest elskede troldmand, var dette slot også stedet hvor Kevin Costners film” Robin Hood – den fredløse” blev optaget.

3346271333_6bf13611bd_b

Indian Jones og det sidste korstog – Petra, Jordan

Legendariske og berømte Petra, byen der er hakket ud af sten. På UNESCOs verdensarvsliste siden 1985, en af verdens vidundere… og det perfekte sted for nogle af scenerne i filmen ”Indiana Jones og det sidste korstog”.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment