Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Top 3 – Vandlande i verden

Tema

Top 3 – Vandlande i verden

Top 3 – Vandlande i verden
april 19
18:58 2015

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Sol, strand, længere dage, ingen bekymringer…og varme. Og hvad er det bedste man kan lave i varmen? Køle ned i bassinerne og vandrutsjebanerne i et vandland, selvfølgelig! Her kan man have det sjovt med venner og familie, og bedst af det hele, glemme den bagende sol i et par timer.

Så hvis du vil opdage, hvor de bedste vandlande i verden er så bliv ved med at læse. Vi kan ikke vente med at vise dig dem!

1. Chimelong Vandpark, Kina

Det er det største vandland  i verden, og du kan finde det i den kinesiske by Guangzhou. Med sine 400.000 kvadratmeter er der plads til det hele og mere: gigantiske bassiner, endeløse vandrutsjebaner og musikshows med den mest innovative teknologi. Siden det åbnede i 2007, har dette vandland taget imod tusindvis af gæster hvert år…Det kan være en smule kvælende.

chimelong

2. Siam Park, Spanien

Placeret på de Kanariske Øer, blev det åbnet i 2008, og siden da har det været det største vandland i Europa. Det er ret bemærkelsesværdigt med sin orientalske inspiration, der gennemsyrer de 185.000 kvadratmeter. Hovedattraktionen blandt alle forlystelserne er Tower of Power, der med et fald på 28 meter passerer under et kæmpe akvarium.

highsptower_copy_copy

3. Wet’n Wild Water World, Australien

Et vandland du kan besøge lige når du vil, for det er åbnet hele året rundt! Et bassin hvor du kan surfe ligesom på havet er hovedattraktionen, selvom du skal betale for det separat hvis du vil prøve. Udover det kan du finde Aqua Loop, en gigantisk vandrutsjebane med et frit fald på mere end 12 meter samt et kæmpe loop hvor du kan nå den ufattelige fart 60 km/t.

banner-1.ashx_

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment