Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > 4 gratis planer i Paris

Europa

4 gratis planer i Paris

4 gratis planer i Paris
maj 16
13:20 2015

Alle undskyldninger gælder, når det handler om at besøge Paris. Og for at undgå at bruge en formue, gør det endnu bedre. Du kan altid finde alle slags kulturelle, underholdende og gastronomiske aktiviteter, hvis du ved hvor. Glem klichéen om, at alt er dyrt i Paris, og nyd disse gratis planer.

Besøg Indien uden at forlade Paris

Langs Faubourg-St-Denis og mellem Gare du Nord og La Chapelle-døren, kan du nemt forestille dig, at du er i Indien. Siden 70’erne er dette sted blevet et eksotisk territorium fyldt med farverige butiksvinduer og alle slags restauranter dedikeret til denne utrolige kultur.

Vær romantisk

Nu siger du: Det er ret nemt at være romantisk i Paris, er det ikk? Og vi er sikre på, at du kender Eiffeltårnet, men vi vil gerne have, at du lærer et meget specielt hjørne, der normalt står ubemærket hen, at kende. Vi snakker om muren “Je T’aime”, hvor du kan finde sætningen: “Jeg elsker dig” skrevet på mere end 50 forskellige sprog. Du finder den lige bag metro-indgangen Abbesses. Paris, Jet’aime!

Beundr udsigten fra Belleville

Belleville eller “smuk by” er det parisiske nabolag i distrikt 20. Vi kan sige, at dette sted ikke er blevet opdaget endnu, fordi turisterne normalt ikke kommer her. Tøv ikke med at bestige bakken for at komme til Belleville Park. Forresten, vidste du, at dette er det højeste punkt i byen og ikke Sacre Coeur? Glem ikke at tage et billed!

Parc_de_Belleville_Paris_01

Opdag den smalleste gade i Paris

Glem den overbefolkede Champs Elysées og led efter de typiske smalle gader i Paris, hvor det virker som om, at tiden står stille. Hvis du vil vide hvor den smalleste gade er, får du et hint: Den hedder “La Rue du Chat qui Pêche” Nu skal du bare finde den…

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment