Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 4 grunde til at blive Erasmus-studerende

Tema

4 grunde til at blive Erasmus-studerende

4 grunde til at blive Erasmus-studerende
maj 11
09:37 2015

Hvem har ikke oplevet det, man tror at Erasmus-udvekslingen er et trick til at bruge et helt år på at feste. Forkert! Når du er Erasmus-studerende har du det sjovt, men det betyder ikke, at din akademiske præstation skal prioriteres. Faktisk får et år i udlandet dig til at lære, opdage og leve. Hvis dem der har været Erasmus-studerende siger, at de vil gøre det igen uden at tøve, så må det være godt. Vi siger det bare.

Bo i udlandet

Ifølge den Europæiske Kommision er “muligheden for at bo i udlandet” en af hovedårsagerne for dem, der deltager i Erasmus udvekslingsprogrammet. Tak til stipendiet, får dig de studerende muligheden for at nyde deres første længerevarende periode udenfor deres hjem. Udover det, så har de en koordinator, der hjælper dem med at klare papirarbejdet, finde et sted at bo osv. Vi ved at det ikke altid hjælper, men bare det at prøve at stole på dem, når du ikke har andre er guld værd.

Amount of direction signs with europeans countries names.

Lære at passe på dig selv

Det er sikkert den mest værdifulde ting du vil lære som Erasmus-studerende. Du vil modne og vokse som person, fordi hvis du har et problem, så er du den eneste, der kan ændre det til det bedre eller værre. Så hver fejltagelse og succes vil være dit ansvar, og igennem det får du selvtillid.

o-COLLEGE-ROOMMATES-facebook

Forbedre dit niveau i andre sprog uden kedelige timer

Glem bøger og sprogskoler. Gå ikke glip af en fest, en forelæsning, en lektion, en kaffe, en fodboldkamp, en koncert… Enhver lejlighed er en mulighed for at snakke med andre og øve en fremmed sprog på en sjov måde (og for det meste gratis). Alle sprog kan være mere eller mindre opnåelige hvis du ikke går i panik og arbejder for det. Hvem ved, måske tager du til Norge, men lærer italiensk på grund af dine værelseskammerater eller portugisisk i Grækenland, fordi du møder en god tjener på din yndlingsrestaurant, der kommer fra Portugal. Det er magien ved Erasmus udvekslingen.

Boy-Say-Do-you-speak-English

 Rejs en masse

At bo i udlandet for en bestemt tidsperiode opmuntrer os generelt til at flytte os. Hvis du tilføjer ungdom, en stor fleksibilitet i skemaet og friheden, der kommer af at du aldrig skal give nogle forklaringer, så er resultatet klart; Du kan ikke stoppe med at rejse. Det betyder ikke så meget hvor mange penge du har, hvis du har nok fantasi, og nu til dags er det nemmere at rejse rundt i Europa end nogensinde før. Når du er Erasmus-studerende er det altid sværere at blive i din egen by end at rejse og opdage verden! 

maxresdefault

Tags

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment