Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > 5 utrolige naturlige bassiner i Spanien

Europa

5 utrolige naturlige bassiner i Spanien

5 utrolige naturlige bassiner i Spanien
maj 23
14:29 2015

Termas de Ourense – Galicien

Lige midt i naturen, og langs Miño-flodens kyster finder vi dette utrolige udendørs termiske kredsløb. Bassinerne A Chavasqueira, Muiño das Veigas, Outariz og Burgas de Canedo er fyldt med vand, der kommer indefra Jorden, med temperaturer på mere end 60 grader. Et bad her er ikke bare behageligt, men også fordelagtigt for nogle knogle-problemer som gigt.

termas

Los Charcones – Lanzarote

Selvom der skal et mindre eventyr til for at ankomme, og du får brug for gode sko, så er landskabet Los Charcones en gave til øjnene. Lige ved siden af ruinerne fra et ufærdigt hotel fra 40’erne, kan vi finde et paradis på sydvest-kysten af Lanzarote: et kompleks af naturlige bassiner af alle størrelser, og alle skygger af blå. Indsatsen for at nå til dette hjørne af øen er mere end det værd, som du vil finde ud af.

Playas-Charcones-12@2x

De naturlige rascafría-bassiner – Madrid

Der er ikke nogen strand i Madrid, og indbyggerne leder efter muligheder for at slippe af med varmen om sommeren. Las Presillas er naturlige bassiner i Rascafría, langs Lozoya-floden og med fantastiske udsigter til Peñalara-toppen. Tre af dem er omringede af grønne områder, hvor du kan bruge dagen, mens du bader og solbader. Håndklæde, Solcreme, bog, snacks og, vigtigst af alt, fornuftige sko, for stenene kan være besværlige.

5969200785_9ccee2125d_b

El Caletón – Tenerife

Udbruddet af vulkanen i 1706, og de efterfølgende møder mellem lavaen og havet formede nogle naturlige bassiner af finurlige former og størrelser, fyldte med klart og salt vand. Du kan finde dem lige ved siden af slottet San Miguel en Garachico på den nordlige del af øen. Indgangen er gratis!

Garachico_-_Caletón

Fuente del Algar – Alicante

Omkring 15 km fra Benidorm, i Callosa d’en Farià, vil du finde det perfekte sted for en pause fra de overbefolkede strande i Alicante. Dette fremragende naturområde er kendt takket være vandfaldene, og de såkaldte tolls (naturlige bassiner) med turkis vand. Nyd et bad efter en gåtur gennem dette beskyttede område. Hvis du vil være der næsten alene, så besøg dem mandag til fredag, for i weekenden kan det også blive lidt overbefolket her.

algar_dsc0134

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment