Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 5 utrolige vidundere under jorden

Tema

5 utrolige vidundere under jorden

5 utrolige vidundere under jorden
maj 23
14:01 2015
9
SHARES

Tag med os på dette eventyr og opdag nogle af de mest spektakulære hjørner gemt under jorden på vores planet. Fra Thailand til Mallorca, vil de efterlade dig måbende. Pak dine ting, for turen begynder nu!

Reed Flute grotten, Kina

Den fabelagtige Reed Flute-grotte i Guilin er et landskab fra en anden verden. Disse kalkstens formationer er fulde af stalakitter, stalagmitter og sten oplyst med tusindvis af farver. Deres refleksioner i vandet vil forbløffe dig. Dette sted blev genopdaget i 1940 og nutildags er det uundgåeligt.

wall2

Drach-grotten – Mallorca

De store Drach-grotter er et naturvidunder så utroligt at du ikke må glip af dem. De består af 4 grotter i Manacor-området (har du hørt om Rafa Nadal?) Han blev født her), og de har en dybde på 25 m og en længde på mere end 2 km. Den sorte grotte, den hvide grotte, Luis Salvador-grotten og den franske grotte er forbundne, og huser en smuk sø, hvor der bliver afholdt klassisk musik-koncerter.

show5

Poço Encantado – Brasilien

Nær Chapada Diamantina, er Poço Encantado (bogstaveligt oversat til den fortryllede pøl) et af de steder, som du ikke må gå glip af i Brasilien. Denne turkise sø er inde i en betagende smuk grotte, og hvis du besøger den mellem april og august vil du bevidne synet af lys filtreret igennem de naturlige vinduer. Der findes ikke ord til at beskrive det!

chapada-cave-1024x685

Danbullas grottetempel – Sri Lanka

Fem grotter former Danbullas gyldne tempel, og de har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1991. Og vi forstår hvorfor: Beliggende i den centrale del af Sri Lanka, er de de bedst bevarede religiøse kompleks på øen, dekoreret med 153 statuer af Buddha, vægmalerier og stupaer. Det er umuligt ikke at blive forbløffet af dette syn.

sri-lanka-dambulla-cave-temple-photo-015

Marmor-grotterne – Chile

Marmor-grotterne er også kendt som Marmor-Katedralen, og de er så imponerende, at navnet passer som hånd i handske. Beliggende på vestkysten af General Carrera-søen i Patagonien, har vandet eroderet marmoren gennem århundreder, for at skabe disse grotter med levende farver, fra den hvideste hvid til den mest intense blå. Den bedste måde at udforske dem på er i kajak. Skal vi afsted nu?

Marble-Caves1

9
SHARES

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment