Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 6 fantastiske søer i Verden

Tema

6 fantastiske søer i Verden

6 fantastiske søer i Verden
maj 24
19:15 2015

Jiuzhaigou-søen – Kina

De blændende skygger af blå og smaragd i det krystalklare vand i denne sø, er en af de mest smukke show i Jiuzhaigou Dalens Naturreservat i Sichuan. Det er også en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Hvis de synes, at det er fantastisk, så må det være det, tror du ikke?

Clear-waters-in-the-national-park

Tekapo-søen – New Zealand

Gletsjerbunden af denne sø er grunden til at vandet er turkis. Vi kan finde den placeret i Mackenzie-bassinet, 700 meter over havet. Skyggerne af den omkringliggende bevoksning vil stjæle dit hjerte.

Lake-Tekapo-Amazing

Plitvice-søernes National Park – Kroatien

Skove, vandfald, strømme og frodig vegetation kun to timer fra Zagreb i bil, lige i hjertet af Plitvice-søernes National Park. Hovedsøen, Kozjak, er 47 meter dyb, mens den højeste – Proscansko Jezero, er beliggende i en højde på 636 meter over havet.

28-jpg

Covadonga-søerne – Spanien

Gletsjer-søerne Enol og Ercina i Picos de Europa er nogle af de smukkeste hjørner af Spanien. Beliggende i en højde af mere end 1000 meter, er Covadonga-søerne noget af et syn uanset årstid. Rent og klart vand omringet af et stejlt men blødt landskab. Du vil ikke have lyst til at tage hjem herfra.

lake-enol-sebastian-wasek

Liyu-søen – Taiwan

Mindre end en halv time fra Hualien, er dette den bredeste sø i det sydlige område af Taiwan, omringet af bjerge. Her kan du nyde en skovtur i de betagende omgivelser, og tage en lur med lyden af vandet i baggrunden.

pic_R168_2

Melissani-søen – Grækenland

Hvis du leder efter en skøn undergrundssø, så har du fundet den. Melissani-søen er beliggende på Kefalonia, der er bredt anerkendt for sin skønhed, dens vand og filmen  Captain Corelli’s Mandolin, med Nicholas Cage og Penélope Cruz i hovedrollerne. Hvis du vil se tusind skygger af turkis og kobolt, så har du heldet med dig! Fuldstændig utroligt.

The-inner-side-of-the-cave

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment