Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Boutique hoteller: Luksus og komfort

Tema

Boutique hoteller: Luksus og komfort

Boutique hoteller: Luksus og komfort
maj 27
12:28 2015

Større er nogle gange bedre, men det er normalt ikke sagen med luksushoteller. Efter en vis størrelse mister de ofte deres intimitet og følelsen af et rigtigt hjem væk fra hjemmet. “Gode ting kommer i små pakker” er ikke bare en kliché i verdenen af boutique hoteller. Det er virkeligheden.

I dag vil vi introducere dig til en kort liste af boutique hoteller uden sammenligning, fra nogle af de mest appellerende destinationer på planeten.

Washington School House Hotel, Utah

Park City plejede at være en blomstrende mineby med behov for banker, hospitaler og skoler. Nu til dags, hvor mine-industrien for længst er væk, er der stadig spor efter dens produktive fortid, som denne tidligere skolebygning. Bygningen har 12 gæsteværelser: trægulve, særligt tilpassede møbler og antikviteter gør Washington School House Hotel til en mine af vintage og chic.

bed_chair

Relais Santa Croce, Firenze

Dette 17-hundredtals palazzo er blevet konverteret til et luksuriøst boutique hotel, 24 elegante værelser giver en stilet og sofistikeret atmosfære, der går godt med den fantastiske service. De originale arkitektoniske detaljer, som de udførlige frescoer, hjælper med at skabe den unikke følelse af at rejse tilbage i tiden. Ydermere, hvis du vælger at nyde de lækre smage fra husets restaurant, så vil du blive  mindet om hvorfor Toscana er en af verdens mest populære destinationer, for dem der elsker finere mad og vin.

Relais_Santa_Croce_Suite_da_Verrazzano1-1024x682

 O:Live Boutique Hotel, Puerto Rico

Marokko, Spanien, Italien og Frankrig er kombineret i dette utrolige hotel. 15 værelser organiseret på fire etager dekoreret med kunst og fotografier fra deres region. O:Live Boutique Hotel har fundet den perfekte balance mellem velstand og komfort, mens det hylder de simple glæder ved dagligdagen. Nyd udsigten til Condada lagunen, eller nyd en fantastisk middag på tagterrassen, hvor et fælles bord genopliver traditionen med at dele mad med de nærmeste.

The-Olive-Exclusive-09-800x533

Sunny Dom Boutique Hotel, Marbella

Dette er sikkert det mindste boutique hotel. Med kun 5 værelser, er Sunny Dom en moderne privat villa beliggende på det gyldne sand fra Elviria-stranden. Fra det øjeblik du træder indenfor, så vil du føle lyden af bølgerne og de varme solstråler omringe dig. I dette børnefri “kun for voksne” hotel, bliver alle gæster opfordret til at føle sig hjemme i deres eget hjem. Læs en bog på den vidunderlige terrase, eller tag en gåtur på den spektakulære strand… Lige hvad du har lyst til, når du har lyst.

repositorio_obj_5849_1413448509

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment