Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De bedste byer i Verden til kvindelige rejsende

Tema

De bedste byer i Verden til kvindelige rejsende

De bedste byer i Verden til kvindelige rejsende
maj 09
09:59 2015

The best cities in the world for female travellers

Fra Marlo Morgan til Isabel Suppe, det antal kvinder, der pakker deres kuffert, og beslutter sig for at tage på deres drømmerejse stiger mere og mere. Denne gang er du hovedpersonen, så vi dedikerer denne artikel til de kvinder i Verden, der, ligesom dig, er ivrige for at rejse væk. Shopping? Eksotisme? Eventyr? Det betyder ikke så meget hvad du leder efter, fordi du vil finde det hele i disse perfekte byer for kvindelige rejsende.

Paris: Poesi på gaden og alle Haute Couture-hemmelighederne

Romantisk og sofistikeret, Paris er et af de steder, hvor det er værd at slippe af med sin frygt. Føl dig som Meg Ryan i “French Kiss” og spadsér rund omkring de fantastiske monumenter som Eiffeltårnet eller Nôtre-Dame katedralen. Nyd udsigten over Seinen fra Pont d’lena, og end den perfekte dag med at besøge Lafayette Gallerierne eller det ekslusive Marché de Saint Germain.

Paris, France

Cusco og resterne af den tabte Inka-kultur

Mystisk og magisk, Cusco virker til at være en af de steder hvor tiden står stille. Den koloniale arkitektur er fuld af spor efter den pre-columbianske kultur, der vil efterlade turisterne mundlamme. Lad dig blive imponeret af hovedpladsen kaldet Plaza de Armas og kirken La Compañia. Vores råd er at dykke dybt ned i Inka-kulturen, og besøge de omkringliggende  Sacsayhuamaín-ruiner, Qenqo-labyrinten eller det imponerende fristed Machu Picchu (3 timer fra Cusco).

30

Brügge, Eventyrsbyen

Hvis Brødrene Grimm stadig var i live, så ville de være tvunget til at lokalisere deres eventyr i Brügge, der i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste. De forbløffende kanal med krystalklart vand, flyder mellem huse med gavle, der skaber en unik atmosfære. Byhusenes centrum, på næsten 2 km, steder som Markt-pladsens klokketårn, Burg-pladsen, Det hellige blods basilika og Memling museet. Du kan gå forbi Chokolademuseet og nyde en lækker og eksklusiv øl i De Garre bryggeriet.

260719-bruges

De hurtigste trends og eksotisme i Shanghai

Den reneste orientalske tradition og det nyeste indenfor arkitektur lever side om side i Shanghai. I den gamle bydel ville du blive forelsket i bygningerne og parkerne med deres asiatiske stil, som den fantastiske Yu-have, the-stedet Huxingting eller Jade-Buddha Templet. Og for dem, der er mere interesseret i fremtidsvisioner, så gå ikke glip af Pudong-kvarteret: De bedste udsigter over byen kan findes i Oriental Pearl Radio & TV-Tårnet, og SWFC observatoriet.

shanghai-from-above-world-hd-wallpaper-1920x1200-2662

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment