Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > Glemte destinationer for dem, der gerne vil fare vild

Uncategorized

Glemte destinationer for dem, der gerne vil fare vild

Glemte destinationer for dem, der gerne vil fare vild
maj 10
23:38 2015

Nogle gange har vi behov for at forsvinde, og  komme væk fra hverdagens larm og bekymringer, men vi ved bare ikke hvordan. I dag vil vi hjælpe dig ved at vise nogle unikke steder; unikke og gemte… så gemte at bare det at nå dertil kan være en smule besværligt. Men bare rolig; du vil blive belønnet når du kommer frem, for de er spektakulære.

Grønland

Fjorde, nordlys, isbjerge, termiske kilder og ekspeditioner på hundeslæder er nogle af de gemte vidundere på denne kæmpe ø. Grønland har gletsjere på mere end 2 millioner kvadratkilometer. Normalt når temperaturen ikke op på mere end 10 grader… uanset hvad vil du få gåsehud (ikke af kulden) ved brølet af den smeltende is, der falder i havet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tonga

Fiyi, Tahiti, Samoa… Du kender dem, men har du nogensinde hørt om Tonga? 2000 km væk fra New Zealand er der et land formet af 176 små Polynesiske øer inddelt i fire øgrupper, og kun 36 af dem er beboet. Tonga har aldrig været koloniseret, så det har bevaret sin gamle kultur kombineret med en rig natur af atoller, hvide sandstrande, koralreve, søer og krater efter gamle vulkaner. Hvis du vil bevidne noget virkelig unikt, så tag til Vava’u-øerne, hvor man hvert år fra juni til oktober, kan se pukkelhvalernes parringsritualer.

11-wow-tonga-is-incredible

Gejser-Dalen, Rusland

Den vulkanske halvø Kamchatka, på østsiden mellem Rusland og Alaska er hjemsted for hvad der er kendt som Gejser-Dalen, eneste mulighed for at nå dertil er med helikopter fra Petropavlovsk. Sværhedsgraden og prisen du skal betale for at nå hertil bliver belønnet med et betagende landskab: hundredvis af termiske kilder hilser dig med damp og varmt vand, der kan nå en højde på 40 meter.

kamchatka_geysers_01_big

Lapland

Populært kendt som Julemandens hjemby, gemmer denne region i Finland uendelige skove, frosne søer og ekstrem stilhed. Bare stir på stolen, der ikke går ned i sommerperioden fra din træhytte med træerne og søerne som dit eneste selskab; eller smag rensdyrkød midt i det frosne landskab om vinteren, hvor du ikke ved hvad klokken er på grund af det permanente mørke.

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment