Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Gratis museer du burde besøge – del 1

Europa

Gratis museer du burde besøge – del 1

Gratis museer du burde besøge – del 1
maj 03
20:00 2015

At besøge en ny by er uden undtagelser en uforglemmelig oplevelse: ukendte veje, restauranter, fantastiske butikker… Og interessante museer selvfølgelig! Alt for meget at se på alt for lidt tid; Det er ganske forståeligt at man i slutningen af dagen føler, at man har brugt en formue. Gå ikke panik! I dag viser vi dig 3 gratis museer, hvor du kan bruge time efter time omringet af kunst uden at bruge en krone!

Tate Modern – London

Selvom den britiske hovedstad normalt er kendt som meget dyr og ikke særlig budget-venlig med dens beliggenhed langs Themsen, er der mange ting at se og lave hvor man ikke behøver at betale. For eksempel, det fantastiske Tate Modern Gallery, et gammelt kraftværk der er blevet lavet om til et galleri med en utrolig samling og en første sal med midlertidige udstillinger. Udover det kan du også nyde en af de bedste udsigter over byen fra tagterrassen.

Tate-Modern

Statens Museum for Kunst – København

Alle byer har et stort museum, et af dem hvor du ved hvad klokke du kommer, men ikke hvornår du går ud igen. Et af dem der er fulde af spektakulære stykker kunst, der vil få dig til at glemme den reservation du lavede for dage siden på den fantastiske restaurant… Og selvfølgelig har København en af dem. Statens Museum for Kunst er hjemsted for en kollektion der dækker århundreder af historie: fra Tintoretto til Picasso, fra Rembrandt til Matisse. Fascinerende… og gratis!

Statens_Museum_For__555924a

National Museum of Scotland – Edinburgh 

Født i år 2006 af fusionen mellem Museum of Scotland og Royal Museum, bibeholder dette kompleks stadig sine to identiteter. I hjertet af den dejlige by Edinburgh, huser dette museum en stor variation af oldtids objekter og arkæologiske fund forbundet til den skotske historie. I den victorianske afdeling kan du beundre den hypnotiserende og interaktive samling dedikeret til videnskab, teknologi og naturhistorie. Fåret Dolly, relikvier fra det gamle Egypten og en formel 1-bil er bare nogle få eksempler på hvad du kan finde. Vil du gå glip af det?

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment