Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Gratis museer du burde besøge – del 2

Tema

Gratis museer du burde besøge – del 2

maj 03
20:37 2015

Fra New York til Marrakech; fra Stokholm til Lissabon… Hvis du elsker at bruge nogle timer i kunstgallerier for at opdage kunststykker, så er denne artikel til dig. I den første del snakkede vi bl.a. om Tate Modern Gallery og Statens Museum for Kunst… I dag tilbyder vi dig tre yderligere eksempler på gratis museer rundt omkring i Verden.

American Folk Art Museum – New York

Manhattan; Upper West Side. Mellem skyskrabere og butikker kan du finde dette utrolige museum dedikeret til outsiderne. Den permanente kollektion inkluderer mere end 5000 kunststykker opdelt i tre hovedkategorier: populær kunst fra USA, Selvlærte internationale kunstnere fra det 20. århundrede til nutiden og den europæiske Art Brut-bevægelse. Det er en rigtig skattekiste og vi kan ikke glemme de andre aktiviteter du kan deltage i her, også gratis: koncerter, workshops, konferencer… Tag et kig på kalenderen hvis du vil have det hele med!

New York City's MoMA To Demolish 12-Year-Old Critically Praised Building

Berardo Collection Museum – Lissabon

Lissabon er den type by, der er fuld af overraskelser, og hvor du aldrig løber tør for idéer. For eksempel kan du besøge det smukke kulturelle centrum Belem, tæt på det berømte tårn, og du vil opdage de tusindvis af ansigter mellem det traditionelle og moderne i den portugisiske hovedstad. Indenfor kan du finde Museu Berardo, en permanent udstilling hengivet til de kunstneriske-bevægelser surrealisme, pop kunst og konceptkunst. Vi ved at det er rimelig mærkeligt men… Ja, det er gratis.

0024

The Marrakech Museum for Photography and Visual Arts – Marrakech

Hvis du kan lide varmt vejr og fotografi, så vil Marrakech gøre dig til den lykkeligste person på jorden. Lige midt i Medinaen, det ældste og mest magiske nabolag i byen, kan vi finde dette utrolige museum. Det blev først åbnet i 2009, og det er mest kendt for sin permanente udstilling: mere end 4,500 internationale fotografier fra 1879 til 1950. Spadser omkring i de forskellige rum, og du vil opdage en ny side af Marrakech.

marrakech_photography_museum_small

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment