Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Steder du skal opleve før du dør: 5 af de smukkeste vandfald i Verden

Tema

Steder du skal opleve før du dør: 5 af de smukkeste vandfald i Verden

Steder du skal opleve før du dør: 5 af de smukkeste vandfald i Verden
maj 27
11:52 2015

I dag introducerer vi dig for nogle af de mest imponerende og betagende vandfald i verden. Kom med os på dette eventyr, som du aldrig vil glemme!

1. Kaieteur Falls

Forestil dig at gå ind i den tropiske regnskov i Guyana, Sydamerika, mens du følger Patarus-floden, for derefter at finde dette utrolige men ret ukendte vandfald. Beliggende i Kaieteur National Park, er Kaietauer Falls omkring 4 gange højere end Niagara Falls, og omkring dobbelt så højt som Victoria Falls.

KbM3VrQ

2. Sutherland Falls

I Fiorland-området, UNESCOs Verdensarvsliste, blev dette vandfald engang set som det højeste i New Zealand. Selvom det er blevet overhalet af Browne Falls, så kan Sutherland Falls sagtens være blandt de mest majestætiske: Det dukker først op som et glitrende glimt gennem træerne, du vil tro, at du er en del af et eventyr.

shutherland

3.  Skógafoss

Det er et vandfald beliggende i Skóga-floden, på det sydlige Island. Med et vertikalt fald på 60 meter og den frodige vegetation, er dette et af de smukkeste syn på øen. Legenden siger, at den der tør gå igennem det, vil finde den forsvundne skat fra den første viking der bosatte sig, da han gemte en kiste fuld af guld bag vandet.

d97cb2cbc2bdb2a61fc064ac4562086c

4. Ban Gioc – Detian Falls

grænsen mellem Kina og Vietnam, er Ban Gioc – Detian Falls blandt de største vandfald i Asien. Det er ikke særlig højt (omkring 30 meter), men med sin bredde på 200 meter, giver dette vandfald en af de mest fortryllende syn i landet. Perfekt for en forfriskende dukkert, synes du ikke?

59401768

5. Niagara Falls

Det behøver ingen introduktion, men det stopper aldrig med at forbløffe os. Millioner af turister kommer hvert år for at beundre denne utrolige naturkreation. Fra den amerikanske side kan du følge en sti af trapper, der vil tage dig helt tæt på Bridal Veils Falls. Men fra den canadiske side vil du have det forbløffende syn af de tre vandfald. Hvad ville du vælge?

niagara_falls__canada_landscape_

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment