Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > At rejse med børn: usandsynlige destinationer til uforglemmelige familieferier – del 1

Tema

At rejse med børn: usandsynlige destinationer til uforglemmelige familieferier – del 1

At rejse med børn: usandsynlige destinationer til uforglemmelige familieferier – del 1
juni 26
15:22 2015

Det er en ren kunstform at planlægge den perfekte familieferie, balancere alle de forskellige behov, få den rette stimulation, komme ned i gear, og få det hele til at passe med tid og budget. De følgende destinationer giver eventyreren en række muligheder en verden væk fra de femstjernede hoteller og de glansløse børneklubber.

Lofoten, Norge

Bare klipper toppet med takkede tinder, der rejser sig dramatisk ud af vandet ved de fjerne Lofoten-øer i Norge . Udendørseventyr er en selvfølge her og øerne ligger indenfor den arktiske cirkel, så du får utroligt lange sommerdage til at udforske de traditionelle landsbyer, tage bådture opad smalle fjorde, besøge fugle- og sælkolonier, opdage et langhus fra Vikingetiden eller vandre rundt kunstgallerier. Du kan trekke eller ride på de ensomme bakker og stort set tomme veje, sejle i kajak til mennesketomme og ubeboede øer, nyde de utallige sommerfestivaler, og hvis du er heldig, så kan du endda se Nordlyset.

57_1norvegia__isole_lofoten_095

Hestetrukket karavaneferie, Cumbria, England

Længe hyldet i børnebøger, at løbe væk til et liv i en sigøjnerkaravane må være den ultimative børnedrøm. Firmaer over hele Storbritannien og Irland gør dette muligt, men Wanderlusts i Cumbria tilbyder gammeltids romatik og udendørs eventyr i spandevis. Det er umuligt at måle værdien af en tur som denne, men den farverige karavane, fredsommelige heste og bål er garanti for at introducere dig til store smil og antænde fantasien i unge og gamle. Tril ned af landeveje, besøg huler og saunaer ved søbreder, hike i bakkerne, tag et bagekursus, et overlevelseskursus i naturen eller læn dig tilbage og nyd den rytmiske lyd af hestenes hove og livets langsommelige tempo.

ay_111562226

Nationalparkerne i Madhya Pradesh, Indien

Indiens hektiske gader og overbefolkede markeder kan være en frygtindgydende udfordring for familier, men træk jer tilbage til nationalparkerne i central Madhya Pradesh, og i vil opdage inspirationen bag Junglebogen af Rudyard Kipling. Elleve nationalparker bevarer den tykke bambus og saal-skov i området, men det er Kanha, som er nemmest at besøge. Hjem til sunde bestande af bengalske tigre, langur aber, sump hjorte og antiloper, det giver en spændende destination for guidede ture med firehjulstrækker eller gåture. Når først du er blevet mæt af vild natur, så vil Taj Mahal, farverige Jaipur og Kahjuraho-templerne være indenfor rækkevidde.

bandhavgarh-national-park-b2

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment