Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De bedste lande at udforske alene

Tema

De bedste lande at udforske alene

De bedste lande at udforske alene
juni 07
12:29 2015

Når du rejser alene, så bliver alting mere intenst og virkeligt. Fra Mozambique til Canada, her kommer en liste over lande, som du skal besøge hvis du rejser alene. Gå ikke glip af nogen!

New Zealand

Midgård i vores verden er et ægte paradis. Du finder ikke nogen hobbitter, men de rigtige mennesker er også venlige. Dette er et sikkert land, hvor de respekterer alt og alle, startende med naturen. Hvis du vil udforske skovene og regnskovene, bjergene, gletsjerne, fjordene… Så er den bedste måde at bringe dit eget hus: en autocamper går an. Men hvis ikke du har råd til den mulighed, så er der rigeligt med busser, der forbinder de mest turistede steder og masser af hoteller, hvor du vil møde andre enlige rejsende.

new-zealand-picturesque-landscapes-657-2

Costa Rica

Hvordan er det muligt ikke at føle sig velkommen i landet, hvor de lykkeligste mennesker på Jorden bor? Vi forsikrer dig: Det er det ikke. Den økologiske og vedvarende turisme udviklet i dette land bliver set på med misundelige øjne fra hele kontinentet. Sandheden er, at priserne er lidt højere her, men hvad gør det, hvis det er prisen for at møde dejlige mennesker og udforske den naturlige skønhed i dette betagende land?

costa-rica-021

Sydafrika

Selvom sikkerhed ikke er en af styrkerne i byer som Johannesburg, så er Sydafrika generelt et land, der skal besøges af dig og din sunde fornuft. Hotel-netværket er et af de bedste i verden, og den naturlige skønhed kan kun sammenlignes med denne kulturelle forskellighed. Så længe der er politisk stabilitet skal du nok klare dig.

eg_us_pa_080120

Canada

Find dig selv, mens du vandrer i de vide og åbne naturlige landskaber i Canada. Det er en af de mest udviklede lande i Verden, men du vil være ligeglad med de civiliserede standarder, når du farer vild i den frodige natur. Det vil være ret kompliceret at møde andre rejsende (eller lokale), men når du gør, så vil båndet være ubrydeligt.

Fondos-de-escritorio-paisajes-Winter-Moraine-Lake-Alberta-Canada-1080x1920

Mozambique

Tjae, det er rigtigt, at det ikke er det sikreste land i Verden, eller det med den bedste offentlige transport eller overnatningsmuligheder, elektricitet og vand… Men alligevel, hvis Vasco de Gama kaldte dette sted for “A terra da boa gente” (Landet med de flinke mennesker), så må der være en grund.Fordyb dig i det dybeste Afrika, hvor din hjerterytme vil presse dig til at tage det næste skrift og lede efter nye eventyr. Strande, øgrupper, grønne afrundede bjerge og vild regnskov. Og Menneskene: Lær lidt portugisisk og de vil være din nye familie. En rigtig perle i det sydlige Afrika.

Mozambique_culture

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment