Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Eksistentielle spørgsmål: Hvor går turen hen i juni?

Rejseråd

Eksistentielle spørgsmål: Hvor går turen hen i juni?

Eksistentielle spørgsmål: Hvor går turen hen i juni?
juni 07
22:17 2015

Om du leder efter en mega musik festival eller bare vil skylle et glas risvin eller tre ned i et traditionelt Bomean langhus, så har vi nogle forslag til dit næste eventyr.

Namibia

Ørkenluften køler over Namibia i Juni, og det betyder behagelige dagtemperaturer og sprøde, klare nætter. Det sidste er ideelt til fortryllende stjernekiggeri med et uforstyrret udsyn til Mælkevejen. Du vil endelig forstå hvorfor den fik sit navn. Paradoksalt nok, så bliver landskabet og luften tørrere i juni på trods af dykket i temperatur, og det tvinger dyrelivet til at samle sig omkring de evigt skrumpende vandressourcer. Ved vandhuller i Etosha National Park, kan du se elefanter, næsehorn, giraffer, hyæner, løver, zebraer og dusinvis af andre arter koreografere deres tørstslukkende besøg. En dans uden sammenligning.

SONY DSC

Sarawak – Malaysisk Borneo

Sammenfaldende med begyndelsen på tørkesæsonen, bliver Serawaks vigtigste festival afholdt i Juni. Sølet til i oprindelige indfødte traditioner, Gawai Dayak ser langhusenes døre flået åbne i flere dage i rishøstens festligheder, med besøgende ofte inviteret med til at deltage i de traditionelle danse, eller i det mindste deltage i en skål eller to sammen med de lokale. Mens Gawai Dayak tilbyder de bedste traditionelle “smage” af Malaysisk Borneo, så leder faldet i luftfugtighed og nedbør til udforskning af Sarawaks berømte grønne områder. I Semenggoh Wildlife Centre, kan man se de udrydningstruede orangutanger – de fleste forældreløse – lege, og i de majestætiske skovklædte slrænter i Bako National Park vil du kunne se næseaber i vildskab.

Semengoh-Wildlife-Centre-36457

Salvador de Bahia – Brasilien

Nationens tredjestørste by og første hovedstad i den nye portugisiske verden, er Salvador en betagende blanding af farverig koloni-arkitektur, skinnende kirker og brostensbelagte gader, der agerer baggrund for Candomblé ceremonier og capoeira cirkler, alt sat til det berusende beat fra de afro-brasilianske trommer. Du vil have et stort udvalg af festivaler, der finder sted fra 10. juni og fremad, inkluderet Festa de Santo Antonio, hvor unge kvinder beder til skytshelgen for ægteskab i et håb om at finde ægtemænd- Gå ikke glip af Terreiro de Jesus, Igreja e Convento São Fransisco eller det vibrerende historiske centrum, Pelourinho, en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Lige udenfor Salvador, kan du opleve Atlanterhavet i alt sin pragt ved Praia Porto Da Barra-stranden.

6a00d8341bfb1653ef019aff984b21970d

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment