Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > 10 grunde til hvorfor du ikke skal besøge Barcelona

Europa

10 grunde til hvorfor du ikke skal besøge Barcelona

10 grunde til hvorfor du ikke skal besøge Barcelona
juli 05
21:30 2015

Güell Park, Casa Batlló…

Gaudís kunstværkerer ikke så specielle som de vil have dig til at tro. De fortalte dig om dens storhed, og du har endda læst om den. Men ærlig talt, selv et barn kunne have designet det med sine øjne lukkede.

24

Boquería Marked

Er det virkelig en anderledes markedsplads? Du kan finde en lignende alle steder! Og, når du har set én, hvad er så meningen med at se dem alle? Spild ikke din tid på sådan noget som dette!

Las Ramblas

En vej fyldt med kiosker hvor du kan købe aviser, blomster og mad… Hvem sagde at Las Ramblas skulle være et symbol på byen? Totalt sindsygt siger vi dig.

Det gotiske kvarter

At tage til dette kvarter bare for at se kirker, små broer, sten og en slags underlig blanding af nyt og gammelt som ingen forstår… Sikke en forfærdelig idé.

Sagrada Familia

Kan nogen forklare os hvad alt postyret er omkring en ufærdig katedral uden nogen form for deadline? Virkelig, hvorfor? De kunne i det mindste fjerne kranerne… De spolerer virkelig billederne!

Sagrada_Familia_nave_roof_detail

Palau de la Música Catalana (palads for den catalanske musik)

Ærlig talt så er bygningen ikke engang særlig imponerende. Og hvis vi taler om akustik… Alle steder ville være bedre end her til at lytte til musik. Selv min iPod lyder bedre.

El call, Det Jødiske kvarter

Hvem har brug for nabolag med “historie” når du har tusindvis af gader at vandre rundt i i hele byen? De er overvurderede.

Tapas

Hvem ved sine fulde fem vil spise tapas istedet for en god stuvning? Er i skøre eller hva? Hvem havde den geniale idé at betale for små tallerkener med pomfritter overhældt med en mærkelig sovs? Jeg ville være sulten selvom jeg spiste 10 af dem.

Santa María del mar

De siger, at den ikke kan sammenlignes med La Sagrada Familia. Og hvis de siger det, hvorfor så besøge den? Fuldstændig værdiløst.

La Barceloneta

Strand? Nej tak. Jeg føler ikke for at fylde hver åbning af min krop med sand og solbade med et firben… Faktummet at dette er en af de mest kendte strande i byen gør ingen forskel. Den er sikkert overfyldt.

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment