Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > 6 gode grunde til at elske Irland og irerne

Europa

6 gode grunde til at elske Irland og irerne

6 gode grunde til at elske Irland og irerne
juli 12
18:04 2015

Det er altid et godt tidspunkt at huske på hvorfor vi elsker dette land og dets folk. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvor du skal hen denne sommer så følg godt med, fordi vi giver dig her seks grunde til at vælge Irland. Bliv ved med at læse!

 Irerne opfandt whisky

Selvom det første du kommer til at tænke på, når du hører ordet whisky er Skotland, så husker vi dig på, at whisky rent faktisk blev destilleret af nogle irske munke i 1405 for første gang. Senere hen blev “Old Bushmills Distillery” det første til at få licens til at destillere som det første destilleri i 1608.

Irerne opfandt Guinness

Der er igen grund til at sige, at Guinness er et nationalt symbol i Irland. Vidste du at, bag identiteten er der en hel verden af besynderligheder. Her er en: Den første fabrik blev grundlagt af Arthur Guinness i 1759 med en kontrakt, der tillader de lokale autoriteter i Dublin at bruge St. James Gate-faciliteterne i 9000 år.

37a0a0218388c6b9bd375fd291dcdee5_large

Irerne er i særklasse musisk (mest rock)

The Cranberries, Snow Patrol, den store Bono og hans band U2… De er alle irske. Skal du bruge flere eksempler, der bekræfter at disse folk kender alt til rock? Ikke os.

maxresdefault

Ryanair blev opfundet af irerne

Selvom vi har  sværget mange gange at vi aldrig igen ville flyve med Ryanair, så må vi indrømme at til sidst, så kan vi ikke tage afsted uden dette firma. Hvad kan man gøre… de er irere.

Irland er et af de grønneste og dejligste lande i verden

Og det er faktum: et enkelt glimt af et billede af Irland, og vi smiler. Det sker automatisk. Men sandheden er… Hvem har aldrig drømt om at fare vild på cykel på en af de små stier i Irland?

Irland og dets skjulte drømmeslotte

Hvis du tilføjer slotte til landskabet, så kan Irland være det mest fantastiske sted på jorden. Vi forstår det fuldstændigt, fordi du skal bare tænke på de 300 slotte i Irland: Cahir Castle, Blarney Castle eller Kilkenny Castle er bare nogle eksempler. Det er tydeligt, at her er det ret nemt at føle sig som en del af et eventyr .

20110720-140027

 

 

 

Tags

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment