Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > De mest cykelvenlige byer i Europa

Uncategorized

De mest cykelvenlige byer i Europa

De mest cykelvenlige byer i Europa
juli 12
17:26 2015

Vidste du at en cykel er hurtigere end en bil over korte distancer? De byer vi vil vise dig idag ved det allerede. At køre på cykel er næsten obligatorisk. Disse er nogle af de mest cykelvenlige byer i Europa.

Amsterdam – Holland

Man estimerer med, at der er over en million cykler bare i Amsterdam. 60 % af rejser er foretaget på cykel på de næsten 400 km cykelsti. Byens størrelse, faktummet at det er fladt land, og den umulige opgave det er at køre bil, gør cyklen til det perfekte transportmiddel i byen. Men, der er nogle ting, som du skal vide: sørg for at din cykel lever op til sikkerhedskravene; adlyd alle trafikskiltene, politiet vil give dig en bøde uden at tøve hvis ikke. Og vigtigst af alt, Hold øje med sporvognene!

amsterdam2_1

Bordeux – Frankrig

Er du vild med god mad, god vin og lange cykelture? Så må du ikke gå glip af denne by, der er placeret i det sydøstlige Frankrig. Du kan tage på vinturen og stoppe ved chateauet, som du vil finde langs ruten, tak til de mere end 200 km cykelsti, der omringer byen. Og de 200 km cykelsti, der passerer igennem byen vil lade dig se de stille og yndige gader. Du vil føle dig som en del af et filmset.

rent-a-bike-in-Bordeaux

Antwerp – Belgien

Belgien er et cykelelskende land. Og det flade terræn gør det rigtig let. Hvis du tilføjer det kæmpe antal studerende, der bor i Antwerp, så vil du forstå hvorfor cyklen er det foretrukne transportmiddel. Mens du kører på cykel vil du opleve skove, kanaler og enge. Hvad der virkelig gør forskellen her, er det faktum at byen tager sig godt af at indikere og udjævne cykelstierne. Det er umuligt at fare vild på de mere end 2000 km cykelsti i regionen.

antwerp-shopping

Ferrara – Italien

Utallige slotte og paladser, mindetorve og en renæssancemur har gjort denne by til en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Indbyggerne i Ferrara kan være stolte. Udover det, så har Ferrara den højeste cykel per indbygger ratio i Middelhavsområdet: 100.000 cykler per 130.000 mennesker. Hvis du får muligheden, så gå ikke glip af denne Norditalienske landsby; du vil blive imponeret over de mange cykler, der kører gennem de smalle gader, og også af de manglende cykelstier. Fodgængere, biler og cykler lever sammen i perfekt harmoni, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

IMG_3312edited

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment