Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 1

Tema

De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 1

De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 1
juli 12
16:48 2015

Bliv ved med at læse for idag vil vi foreslå de bedste steder at se de bedste udsigter i verden. Nogen gange er det eneste du behøver en billet; andre gange bliver du nødt til at have et par gode vandrestøvler på, og forberede dig på en gåtur op ad bakke! Uanset hvad, så vil det være besøget værd.

Skywalk – Grand Canyon, Colorado

Det er svært at bestemme sig for hvad, der er mest imponerende ved denne udsigtspunkt: udsigten eller glasplatformen, der er spændt ud i luften 1200 meter over jorden. Det er en oplevelse, som du absolut vil ville huske. Men der er et lille problem: Kameraer er forbudte, og de er ret seriøse omkring det. Det er åbenbart et spørgsmål om sikkerhed. Men du kan stadig få dit billede taget deroppe af en professionel (ligesom i en forlystelsespark), hvis du er villig til at betale 100 dollars for det. 

large

Top of the Rock – New York

Nej. King Kong nåede ikke det højeste punkt af denne New York-bygning med Fay Wray i hånden. Nej, det var ikke dette sted, hvor Cary Grant og Deborah Kerr havde deres første date i Something to remember. og nej, Alicia Keys skrev ikke en sang til dette tårn. Uanset, så har dette udsigtspunkt noget som Empire State Building ikke tilbyder: En rooftop-bar, den eneste i byen, der tilbyder en panoramaudsigt på 360 grader. Det eneste du skal gøre er at betale 30 dollars og tage op til 67. etage, hvor tårnet af Rockefeller Plaza begynder.

7394066106_d2ab79095f_b

Singapore Flyer – Singapore

Nu taler vi om et udsigtspunkt, der bevæger sig. Det er et 167 m højt pariserhjul, det gør det til det højeste i verden. Det bedste tidspunkt på dagen at tage turen er ved solnedgang, så du kan se lyset fra skyskraberne og deres refleksioner i vandet. Udover det, så kan du nyde en roterende middag i en af kabinerne (Det er selvfølgelig ret dyrt), eller en kop te hvis du leder efter noget lidt billigere. Dette pariserhjul er åbent fra 8 til 22.30.

singapore-at-night-1600x1066

Glacier Skywalk – Alberta

Hvis du vil gå igennem skyer og se de grønne bjerge istedet for murstensvægge, så er Alberta din destination. Og mere præcist, Jasper National Park, hvor du kan nyde den frodige vegetation, og den hvide sne. Hovedforskellen på denne og Skywalk of the Great Canyon er at her må du bruge dit eget kamera til at indfange det betagende syn.

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment