Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Efterbrænder: Sådan får du det bedste ud af en strandferie efter en smertefuld start

Rejseråd

Efterbrænder: Sådan får du det bedste ud af en strandferie efter en smertefuld start

juli 18
14:56 2015

Om du er blevet solskoldet på trods af at have gjort din bedste indsats eller fordi du selv har bedt om det, så er det store spørgsmålet nu, hvad du skal give dig til på resten af af din strandferie. Fordi vi kender dette scenarie alt for godt selv, så har vi samlet disse forslag.

Parasol-beskyttet læsning

Nej, vel? Men der er forskel på at læse og ferielæse. Vær sikker på at du vælger den sidste mulighed. Acceptable emner inkluderer: humor, eventyr, teenage troldmænd, let sci-fi og sexlystne vampyrer. Politik, historie (især omhandlende tragiske begivenheder) eller andet, der får gang i mere en én synapse er forbudt.

Drikke

Picture1

Bar = god

Åben, tildækket bar = bedre

Åben, tildækket bar med swim-up = nirvana!

Du skal bare være sikker på, at du holder dig hydreret. Få ting får fyldt elendigheds-bingopladen hurtigere end solskoldede tømmermænd.

Beskyttet svømning

Der er stadig flere muligheder for at nyde en dag i vandet efter du har brændt dig selv som et billigt farsbrød. Den nemmeste løsning er en overdækket pool ved hotellet, men nogle destinationer har alternativer som spa, vandland og selv kolde badekar. (Det burde ikke være nødvendigt at skrive, men GÅ IKKE i varmt badekar mens du er solskoldet.)

Akvarium

Destinationer tæt ved havet har ofte akvarier indenfor kort afstand. Kvaliteten af disse attraktioner varierer stort – dem der indeholder de mere elskelige, intelligente medlemmer af vandpattedyrsamfundet kan være direkte deprimerende – men et velholdt akvarium er en smuk ting med den fordel, at man kan få set det lokale marine liv.

Spise

Medmindre du har booket dig selv ind på et forfæstet resort kilometer væk fra alt interessant, så er der et eller anden slags spise eventyr at påbegynde i nærheden. Køb den største, hoppende solhat du kan finde til at beskytte dig, og undersøg et marked, maddistrikt, hovedgågaden (eller  mere sandsynligt, gaderne parallelt til hovedgågaden) for at finde lokale specialiteter og mærkeligheder.

Museer

8359709215_8b8807b917_c

Sådan! Vinduesfrie museer med aircondition. Ikke en ultraviolet stråle i sigte. Dette er, selvfølgelig, det fuldstændig modsatte af dit mål om at ligge på stranden med havbrisen, men en retræte af denne slags, mens din hud stadig er varm nok til at varme en kop te, er et dejligt afbræk.

 

Find en medgørlig person til at smøre din brændte krop ind i aloe vera og sov det væk: Ideelt gjort efter at have benyttet dig af spise- og drikkeforslagene.

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment