Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Tips til interrail

Rejseråd

Tips til interrail

Tips til interrail
juli 12
16:12 2015

At tage på interrail gennem Europa er en oplevelse, der vil ændre dit liv, som en pandoras æske af rejser, der gemmer alle slags steder, mennesker, restauranter, ture, parker og museer. Men det er vigtigt, som med den græske myte, at tage sine forholdsregler, og planlægge sin tur inden man tager afsted. Idag vil vi give dig nogle råd, så du kan få det bedste ud af denne usammenlignelige oplevelse.

Pak let

Det er en udbredt fejl: At medbringe alt det du tror du kommer til at få brug for… og mere. Vores anbefaling: Tag kun det essentielle med. Du vil sætte pris på det, når du skal bære det på skuldrene hele tiden. Bekymr dig ikke om at efterlade ting, som du ikke får behov for, såsom makeup eller en hårtørrer. Husk: less is more.

ways-to-travel-light-cover

Rejs på et realistisk budget

Tro os: Du vil ende med at bruge flere penge end du havde regnet med. Lad være med at overdrive udgifter (såsom gaver og souvenirs), men husk at være fornuftig omkring overnatninger og mad. Lad være med at være fjollet og prøve at spare penge ved at sove på en togstation! En god nats søvn og god kost er absolut nødvendigt.

Book i forvejen

Prøv aldrig at dukke op i en by (især hvis den er meget turistet) uden et sted at sove. Bare lad være. Vi anbefaler kraftigt at booke i forvejen. På den måde vil du undgå den ubehagelige fornemmelse ved ikke at vide hvor du skal overnatte. Nu til dags er det ret nemt hvis du har en smartphone; Et par dage før du ankommer er rigeligt!

o-TOURIST-facebook

Lær noget grundlæggende ordforråd uanset hvor du skal hen

Hvis du ikke snakker sproget i det land du besøger, så prøv at lære et par grundlæggende udtryk. I det mindste burde du kunne sige “tak”. De lokale vil være taknemmelige, hvis du viser en smule interesse i dette aspekt, og de vil have mere tålmodighed, hvis du har behov for råd.

please-thank-you-three-sixty-press

Komfortabelt tøj

Undgå formelt og tungt tøj. Uden at komme til at ligne en hjemløs eller se usoigneret ud, så tag noget komfortabelt og let på. Tænk shorts, t-shirts i bomuld og sandaler.

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment