Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > Bedste gratis ting at lave i Hong Kong

Uncategorized

Bedste gratis ting at lave i Hong Kong

Bedste gratis ting at lave i Hong Kong
august 20
11:33 2015

Hong Kong er ikke et billigt sted, men med en smule planlægning og kreativitet, kan du få en fornøjelig dag i byen med meget få penge. Udendørsområder, gadekoncerter, gallerier og markeder er i overflod i denne metropolis, mange gratis.

Museer, gallerier og udstillingssteder

a48421a0-b7bc-408d-98bb-029f753aed61_750_469

Gratis kunst er over det hele i Hong Kong. Syv af byens museer holder gratis åbent hver onsdag: Museum of Art, Museum of History, Heritage Museum, Science Museum, Space Museum, Museum of Coastal Defence og Dr Sun Yat-sen Museum. Flagstaff Museum of Tea Ware, Hong Kong Railway Museum  og en håndfuld andre folkemuseer er gratis hver dag. På sydsiden af øen er tidligere fabrikker i Wong Chuk Hang transformeret til smukke gallerier, som Spring Workshop, mange af dem er også gratis.

Gadekoncerter i Wan Chai

C&A 1

Koncerter med nogle af de bedste lokale musikere fra klassisk til jazz og indie, bliver afholdt af musikarrangøren Kung Chi-shing hver tredje lørdag i måneden (17.30-20) udenfor Arts Centre, hver anden torsdag (19.30-21) udenfor Blue House, og sidste søndag i måneden (15-16.30) ved Comix Home Base. Alle tre steder er i Wan Chai.

Tag på marked

IMG_3054

At trave igennem Hong Kongs markeder vil gøre dig rigere, da du vil have fået en ægte diamant i rygsækken: atmosfæren. Gnid skuldre med husmødre og onkler med hentehær og prøv kræfter med at prutte om prisen. The Temple Street Night Market har spåkoner, voksenlegetøj og kantonesisk opera; Ladies Market tilbyder “I Love HK”-trøjer og fodboldtrøjer; duftende blomster sidder ved siden af haveværktøj på Flower Market. Og gå ikke glip af de farverige våde markeder (råvarer og kød markeder), der er strøger ud over hele byen.

Spirituelle steder

Hong Kongs steder til tilbedelse er der rigeligt af og normalt er det gratis at komme ind. Der er hundredvis af templer og nonneklostre, nogle kirker, og en håndfuld moskéer og synagoger i Hong Kong. Næsten alle gratis at komme ind i. Du kan træde ind for at opleve historien og arkitekturen, eller bare for et par sekunders stille fordybelse. For endnu mere fordybelse, så tag en slentretur langs de kendtes gravsten i Hong Kong Cemetery.

 

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment