Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > De bedste restauranter at spise brunch på i Madrid

Europa

De bedste restauranter at spise brunch på i Madrid

De bedste restauranter at spise brunch på i Madrid
august 20
11:09 2015

Vi elsker at spise og alle øjeblikke er gode til det. Og hvis vi ikke har muligheden, så importerer vi det. Og det er det vi har gjort med efter-arbejds-maden, Street food og brunch, en fusion mellem morgenmad og frokost. Og der er nogle utrolige steder at nyde det i Madrid. Vil du vide hvor? Bliv ved med at læse!

Facunda Te Amo

Vi er sikre på, at du altid har været misundelig på super morgenmaden man ser på film: scrambled eggs, bacon, baked beans, pølser, juice… Vi har spurgt os selv mere end én gang om,  hvad de gør ved alt den mad. Men at finde morgenmad som det, er faktisk ikke ret svært. Faktisk kan du spise morgenmad som en konge her for kun 6,5 euro.

superar-resaca-5

El Cazador bar

Kan brunch kombineres med bingo og stil? Ja, det kan det. Atmosfæren er fejlfri: trofæer, designerlamper, gamle og moderne møbler… Det er faktisk et sted dedikeret til nutidig fotografi- og kunstudstillinger. Brunchen serveres for 12.95.

1404470_559162680831200_498695978_o

Infinito Café

Hvis du tæller mad og kultur blandt dine fornøjelser… Så er dette dit sted. Bare træd ind og du vil føle dig hjemme: Komfortable lænestole, hylder fyldt med bøger, og måske en cykel der hænger fra loftet… Udover det, så er der også brunch comedy hver anden søndag: Spisning og grin for kun 18 euro… Vi synes det er fedt, hva med dig?

la-infinito-2_2

Hotel Intercontinental

Dette er den mest kendte, og det er der en grund til, for mulighederne er utallige. Du kan spise sushi, ris, hake, salat, ost, jogurt stracciatella… Berømmelsen er mere end fortjent, selvom det er lidt dyrt (54 euro). Men hvis alle ranglister over de bedste brunches inkluderer den, så burde du måske forkæle dig selv en enkelt gang.

principal

Fonty

Navnet står for den franske region Fontainebleu, så vi kan forestille os hvordan brunchen vil være: crêpes, Benecdictine æg (næsten rå), masser af kager og pain au chocolat der er créme de la créme.

 

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment