Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 2

Uncategorized

De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 2

De mest imponerende udsigtsposter i verden – del 2
august 05
00:30 2015

Hvis du er en af dem der vil gøre alt for at få de bedste pladser, og højder ikke skræmmer dig, så er denne artikel til dig. Gå ikke glip af et ord når vores tur igennem verdens bedste udsigtsposter fortsætter om 3,2,1…Nu!

Eiffeltårnet – Paris

Eiffeltårnet er det karakteriske symbol på en af de mest billedskønne og chikke byer i verden. Men sådan var det ikke i begyndelsen: Dets kritikere sagde at det bare var en bunke stål, der kun var der for at bryde harmonien i byens skyline. Idag har tingene ændret sig, og det er den mest fotograferede genstand i Paris, og den ejer også den bedste udsigt. Oh la lá!

20091124212738_eiffel

Sydney Harbour Bridge – Sidney

Seletøj og guide er obligatorisk her. Du får behov for dem for at bestige denne bro, men når du først når op, så vil du se hele byen foran dine øjne. Udover det, så er guiden der ikke kun for din sikkerheds skyld, men også for at fortælle dig broens historie siden den blev konstrueret i 1932. Lad være med at drikke alkohol inden du vil bestige den, for så vil de ikke lade dig prøve: du vil få lavet en alkoholtest.

bridgeclimb_thebridgeclimb-1294x560

Macchu Picchu – Peru

Du behøver ikke at lave en alkoholtest her, men du skal være i form for at nå dette sted. Gør dig klar: denne tur opad og nedad til den tabte by tager 5 dage. Men når du er der, hvor de hellige bjerge og inkaruinerne ligger i perfekt harmoni, så vil du opdage at hver eneste dråbe sved var det hele værd.

e0d9ab5f55240726b2f614fb33d5efc8_large

Victoria Peak – Hong Kong

Hong Kong er en by fuld af kontraster. Tag en sporvogn og besejr toppen Victoria Peak hvis du vil have et perfekt billede af skyskraberne. Det er ligemeget om det er en skyet dag, det vil bare tilføje en aura af mystik. Og hvis du bliver sulten, mens du er der, så vent med at gå ned igen! Der er to shoppingcentre meget tæt på.

hong_kong_from_victoria_peak_by_nujabes-d4uvewf

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment