Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > De mest spektakulære strande i Europa – del 1

Europa

De mest spektakulære strande i Europa – del 1

De mest spektakulære strande i Europa – del 1
august 03
11:20 2015

Hvis du er igang med at planlægge din sommerferie, så glemt ikke at inkludere én af disse fantastiske strande, som vi skal til at vise dig. Det betyder ikke noget om de er fyldt med mennesker eller gemte, med sort eller hvidt sand, palmetræer eller fyrretræer… Disse steder vil helt sikkert efterlade dig måbende. Vil du vide mere? Så bliv ved med at læse!

Algar de Benagil – Algarve, Portugal

Algarve er det sydligste område i Portugal, og tak til dens skønhed og strande, så er det blevet til en pilgrimsrejse for dem, der elsker solen og havet. De vilde og gulige klipper står i kontrast til de mest isolerede strande. I dette tilfælde er stranden næsten i en grotte, så du får ikke brug for en paraply fordi… du er i en grotte. For at nå dertil er der kun en vej: fra havet. Så få fat i en båd eller et par svømmeluffer. 

algar4

Zlatni Rat-stranden – Kroatien

Dette stykke med sand der deler sig i to, er faktisk ikke mere end 600 meter langt. Adriaterhavet har en intens blå farve fra denne strand. Vær opmærksom hvis du svømmer langs toppen af “tungen”, da strømmen er så stærk her, at den kan trække dig væk fra kysten. Hvis du elsker at surfe, så er dette stedet for dig! Det ligger tæt på Bol, en lille landsby i den sydlige del af landet. Nøgenalarm! Badetøj er valgfrit!

beach-spit-zlatni-rat-croatia

Navagio-stranden – Grækenland

Imponerende fra luften. Fremragende fra jorden. Måske kan du få øje på Jack Sparrow… Udstyret er her ihvertfald allerede, da der er et skibsvrag strandet i sandet. Med eller uden Depp, så er der noget piratagtigt over denne strand. I 80’erne var dette det perfekte sted for tobaks- og vinsmugling. Navagio er en lille og isoleret strand på en af de mest besøgte af de græske øer: Zakynthos.

navagio_1

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment