Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Moskva: Hvad skal man lave? Idéer til turisten

Europa

Moskva: Hvad skal man lave? Idéer til turisten

Moskva: Hvad skal man lave? Idéer til turisten
august 05
00:11 2015

Fra Kreml til Lenin, og uden at glemme et glas vodka… Her kommer en liste af 5 uforglemmelige ting man kan lave i Moskva.

Lenins Mausoleum

Efter Vladimir Lenins død i 1924, samlede næsten en million mennesker sig på den Røde Plads for at ære revolutionens fader. Vi kan stadig gøre det i hans mausoleum, der bliver bevogtet 24 timer i døgnet af soldater. At se Lenins mumie kan give et sus i maven (russiske soldater er meget utålmodige) men det er også en underlig og utrolig oplevelse.

lenin-mausoleum

Kreml

Gemt bag Kremls røde murstensvægge kan vi finde nogle af de vigtigste historiske objekter i Moskva. Kreml er hjem for fire katedraler (ja, fire), et militærmuseum, et diamantmuseum og Ivan den Stores tårn. Som midtpunkt af den russiske politiske magt, har Kreml nogle meget strikse love, så du skal ikke prøve på at gå ud for den markerede rute, og følg soldaternes instrukser, hvis du ikke vil gå dem på nerverne.

The-Kremlin

Vasilij-katedralen

Den blev bygget efter ordre af Ivan den Grusomme i det 16. århundrede, og den er et af de mest ikoniske billeder på Moskva. Den er placeret på den vestlige del af Kreml-trekanten, og er meget iøjnefaldende over den Røde Plads på grund af farverne på kuplerne. Væggene indenfor er rigt dekoreret med freskoer, malerier og masser af religiøse objekter.

ciudad_57_20120303_1642233308

Kosmonautmuseet 

Placeret ved foden af Monumentet for Erobrerne af Rummet, viser Kosmonautmuseet russisk rumudforsknings historie. Her kan du finde en model i fuld størrelse af den første satellit, originale rumdragter og andet værktøj brugt af Yuri Gagarin, den første mand i rummet. Dette museum er et fascinerende portræt af den russiske rolle i rumkapløbet.

0522-mma-14

Bolsjojteatret

Bolsjojteatret er det russiske nationalteater, og et af de mest imponerende i verden. Selv dem der ikke er vilde med ballet, teater eller opera, vil blive fanget af den unikke atmosfære i Bolsjoj. Vi anbefaler at købe billetterne ved billetkontoret fremfor på nettet, det er billigere. Men, du bliver nødt til at komme i god tid, for der bliver hurtigt udsolgt.

ifd21d4b38028ab40cb35d81ed7f79f97_-181033

About Author

Kristian

Kristian

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment