Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 3 Middelhavsøer som du vil drømme om til sommer

Tema

3 Middelhavsøer som du vil drømme om til sommer

3 Middelhavsøer som du vil drømme om til sommer
september 28
14:19 2015

Få noget inspiration til din sommerferie med disse middelhavsøer. Lad dig blive forført af deres skønhed, historie, natur og kultur. Ægte paradis så tæt på hjem, at du ikke vil tro, at det er sandt.

Korfu – Grækenland

Historien bag den andenstørste af de Ioniske øer er fuld af mytologiske referencer, og fortet der fylder geografien fortæller om en fortid smedet med krige og erobrere. Uden Korfu, ville kulturen og videnskaben fra det Antikke Grækenland aldrig være blevet spredt. Det kulturelle liv på øen er stadig noget af det mest appellerende, og steder som det arkæologiske museum og resterne af den tidligere neo-klassiske Mon Repos-villa er et must for enhver turist. Landskabet på denne smaragd-ø har alt, der skal til for at imponere de besøgende: Bjerge dækket med oliventræer, strande med kridhvidt sand og hav der har alle skygger af blå.

corfu___c

Capri – Italien

Vi kan sagtens forstå hvorfor denne ø har været en anerkendt feriedestination siden Romertiden, da kejserne slappede af her i deres villaer. Vandet er så blåt at det ser ud til at være blevet malet, og de romerske ruiner har været inspiration for flere forfattere. Det er den foretrukne destination for det internationale jetset, men vi kan ikke bebrejde dem det. Skønheden i den blå grotte, hvor havet ser oplyst ud, og stenformationerne Faraglioni vil få dig til at forelske dig i Capri.

Nature-at-Night-3d

Kreta – Grækenland

På den største græske ø venter der dig mere end 3,500 grotter, ferskvandssøer og den største palmetræslund i Europa. Du kan også blive fortryllet af plateauerne dækket med oliventræer og vingårde, og de frugtbare dale fyldt med appelsin- og citrontræer. Denne naturlige skønhed er kun sammenlignelig med den brede variation af arkitektoniske stilarter, der kan findes på øen, rester efter dens glorværdige og intense fortid. Beundr sporene efter den minoiske kultur (den første europæiske civilisation) mens du vandrer rundt ved paladset Knossos, hvor du vil finde det rigtig svært ikke at forestille dig Kong Minos og legenden om Minotauren.

experience3

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment