Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 4 spektakulære strande for surf-elskere

Tema

4 spektakulære strande for surf-elskere

4 spektakulære strande for surf-elskere
september 28
13:38 2015

At rejse er altid en fornøjelse. Men når du rejser verden rundt for at praktisere din hobby, så bliver det ren lykke. I dag vil vi hjælpe dig med at opdage fire fantastiske strande, hvor du kan surfe næsten året rundt. Den svære del vil være at vælge hvor du vil hen først.

1. Pipeline, O’ahu, Hawaii

Surfing som det er kendt nu til dags, blev til på Hawaii. I dette tilfælde, Pipeline, det såkaldte Sixtinske Kapel for surfing, er en historisk scenarie. Her kan du finde bølger på op til seks meter der snor og drejser sig, og kalder på dem der tør ride på dem. Men hvis du bare er amatør, så må vi foreslå at du venter og forbedrer dig før du tager her til: det er ret farligt og flere mennesker er døde her siden 1971.

836_1pipeline_too_windy_75_by_jeff_divine_

2. Mavericks, Californien, USA

USA er et af de lande med flest surfere pr. kvadratmeter i verden, og når du tænker Californien, så er det svært ikke at tænke på drenge og piger med deres surfboards over det hele. I Mavericks, en stenstrand beliggende i nord af Half Moons Bar og mere end perfekt til surfing, er det ret normalt at se bølger mere end 7 meter høje. Tusindvis af surf-elskere kommer her for at danse med vandet og nyde de gode vibes.

Mavericks_Surf_Contest_2010b

3. Cloud Nine, Siargao, Filippinerne

Fillippinerne tilbyder tropiske strande taget fra dine drømme og paradis for surfere. Udover det, så er dette sted sjældent fyldt, så du har muligheden for at surfe med meget få mennesker. Bølgerne går fra højre til venstre, omvendt af resten af verden. Som et lille fun fact skal du vide, at navnet kommer fra et chokolademærke, der var foretrukket af en surfer som mistede livet på denne strand.

Cloud-9-Lookout-Siargao-Philippines-Surf-Travel

4. Superbank, Gold Coast, Australien

Kan du forestille dig en 500 meter lang bølge? Man siger, at hvis du surfer hele dens længde, så ender du 2 km fra hvor du startede. På dette utrolige sted, ved den sydlige ende af Rainbow Bay på Gold Coast, er der ligeså mange surfere som i USA. Her vil du i løbet af én dag surfe på det samme antal bølger, som du normalt ville kunne nå på en uge i andre lande.

superbank-main

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment