Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 4 utrolige byer at bo i som Erasmus-studerende

Tema

4 utrolige byer at bo i som Erasmus-studerende

4 utrolige byer at bo i som Erasmus-studerende
september 28
14:31 2015

Planlægger du at tage et år som Erasmus-studerende og studere i udlandet? Så bliv ved os og opdag nogle byer hvor du, udover at studere, vil have det sjovt og nyde alle der følger med oplevelsen. Vil du gå glip af det?

Cardiff- Wales

Mere end halvdelen af indbyggerne i Cardiff er studerende. Derfor er byen meget fokuseret på denne befolkningsgruppe, og Erasmus-studerende er ikke nogen undtagelse.  Universitetet er ret godt, men når du er der, så skal du også nyde nattelivet. Men der er en dog en ulempe: at bo i Cardiff er dyrt. Husk det når du tager din beslutning.

cardiff-castle-1536

Groningen – Holland

Dette er nok ikke det mest typiske valg for Erasmus-studerende, men denne ukendte hollandske by har et meget aktivt studieliv og en stor variation af underholdningstilbud. Udover det, så ligger den relativt tæt på Amsterdam og der er meget at give sig til, især i byens centrum.

2742169796

Heidelberg – Tyskland

Heidelberg har landets ældste universitet, men hvis du tror at det gør den kedelig, så tager du fejl. Hver femte indbygger er universitetsstuderende, så der er ikke mangel på fester eller nye venner. Udover det, så skal du nyde den tyske gastronomi og ruterne til vingårdene i området.

Heidelberg-Germany

Budapest – Ungarn

Delt i to halve, Buda og Pest, er den ungarske hovedstad en af favoritdestinationerne for Erasmus-studerende. Hvis man tænker på at de generelle leveomkostninger er lavere end i resten af Europa, så kan vi godt forstå hvorfor. Så hvis du bo et sted, der er fyldt med historie og med et fantastisk natteliv, så er det din by.

budapest-parliament1

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment