Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 4 utrolige byer for foodies

Tema

4 utrolige byer for foodies

4 utrolige byer for foodies
september 28
14:13 2015

Kulinarisk turisme er den nye trend, og et stigende antal rejsende bestemmer deres destination efter de kulinariske tilbud. Fra Vietnam til San Fransisco, i dag vil vi vise dig 4 byer, som du ikke må gå glip af hvis du er madelsker.

Hanoi – Vietnam

Vietnamesisk mad er en klar refleksion af kulturen. Nogle folk siger, at der er mere end 500 forskellige retter, og udbuddet varierer fra region til region. Men fællestegene er altid kylling, seafood og fisk med ris og nudler. Krydderier og urter som kaffir lime bliver brugt i supper og stuvninger, som den såkaldte Hot Pot.

travel-photographer-tourism-vietnam-hanoi-nationalal-pride-food-culture-vietnamese-hotpot-30381

Lima – Peru

I år 2013 blev den valgt som den gastronomiske hovedstad i Latinamerika, som bevis på at madlavning kan være en ægte passion. Glemte opskrifter kombineret med europæiske og asiatiske, total frihed til at blande ingredienser og udforske nye smage har gjort peruviansk madlavning til noget unikt. Ceviche, ají de gallina og antichucho er begreber der er kendte vidt og bredt udenfor de peruvianske grænser på grund af en af deres ambassadører: Gastón Acurio.

lima-peru-food-2

San Fransisco – USA

På grund af nærheden til Napa Valley, en af de rigeste vinregioner i verden, så er den californiske hovedstad blevet en af de foretrukne steder for foodies. Udover det, så har multikulturen beriget gastronomien med orientalsk, indisk og europæisk indflydelse. Fisherman’s Wharf-området er perfekt for dem, der elsker fisk og seafood; prøv at smage clam chowder serveret i brød, med San Fransisco-bugten lige foran dine øjne… Det er himmelsk.

Clam-Chowder-664

Bangkok – Thailand

Kokke og eksperter kan ikke tage fejl: den bedste thaimad er den, der bliver serveret i de hundredvis af stande, der fylder gaderne i Bangkok. Lokale og turister kommer dagligt til standene for at finde deres daglige måltider, der altid er frisklavet og med naturlige råvarer. Hver ret vil ikke koste dig mere end hvad der svarer til 1 euro, derfor er det også svært at finde en restaurant, som specialiserer sig i traditionel thaimad. Bekymr dig ikke for hygiejnen: alle standene er blevet hædret med Shell Shuan Shim-prisen for deres kvalitet.

bangkok food tour

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment