Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > 5 grunde til at rejse til Thailand

Asien

5 grunde til at rejse til Thailand

5 grunde til at rejse til Thailand
september 28
13:53 2015

Thailand er en af de mest populære lande i Sydøstasien. Med den overbefolkede Bangkok, de eksotiske strande og lækre måltider, er det ret let at forestille sig hvorfor. Hvis du planlægger at besøge det såkaldte smilenes land, så får du her 5 steder du ikke må gå glip af.

Bangkok

Hvis det er den første asiatiske by du besøger, så bliver du måske lidt overvældet. Vær ikke bange og giv den en chance. Besøg nogle templer såsom Wat Arun eller Wat Pho, slentr omkring i Chatuchaks eller Siloms pulserende markeder eller få en afslappende massage. Bangkok vil aldrig bedrage dig.

bangkok2

 

Ayutthaya

Ruinerne af den tidligere hovedstad i Siam, UNESCOs Verdensarvsliste siden 1991, er arv fra en gloværdig fortid. I dette magiske sted kan du se nogle berømte skulpturer som Buddhas hoved mellem et træs rødder i Wat Phra Mahathat eller den store liggende Buddha i Wat Yai Chai Mongkol.

ayutthaya1

 

Chiang Mai

Hvis du er interesseret i at lære hvordan Buddhismen virkelig hænger sammen så tag til Chiang Mai, Thailands religiøse centrum og den andenstørste by i landet. Men hvis du leder efter mindre spiritualitet og mere natur, så kan du også finde et fremragende udvalg af aktiviteter: trekking, ride på elefanter, madlavning og massagekurser osv.

chiangmai

 

Koh Tao

Disse dage er skildpaddeøen blandt de mest populære i landet. Krystalklart vand, hvor fisk ikke kan undgås, og gode vibes er synonym med Koh Tao. Her er dykning et must: det er let, sikkert og billigt. Hvis du aldrig har gjort det så grib muligheden! Du får muligvis aldrig en bedre chance.

Koh-Tao-en-Tailandia

 

Koh Phi Phi Leh

Koh Phi Phi Lehs skønhed vil få dig til at forelske dig i den: farverige fisk, roligt turkist vand, spektakulære klippeformationer, betagende kridhvidt sand… Dette lille stykke paradis er dog ekstremt populært og tusindvis af turister ankommer hver dag. Hvis du hellere vil et sted hen, der er mere roligt men ligeså smukt, så er Koh Lanta og Krabi noget for dig.

viaje-de-novios-a-tailandia-Koh-Lanta

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment