Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 5 perfekte destinationer for backpackere

Tema

5 perfekte destinationer for backpackere

5 perfekte destinationer for backpackere
september 28
14:01 2015

At rejse med en rygsæk på ryggen er en af de bedste og billigste måde at opdage verden. Hvis du overvejer at tage på en tur som backpacker, så bliv ved med at læse: du kan starte med en af disse fantastiske steder. Klar, parat…nu!

Bolivia

Selvom det ikke er så billigt som for et par år siden, og at komme dertil helt sikkert er dyrt, så er Bolivia mere end klar til at modtage backpackere. Når du er her, så vil du kunne nyde det utrolige syn ud over Lake Titicaca eller det unikke Salar de Uyuni hvor himlen og jorden smelter sammen.

salar_uyuni

Guatemala

Dette Centralamerikanske land er billigt og fyldt med forunderlige steder, der vil forbløffe dig. Maya-ruinerne i Tikal i nord, Semuc Champey pølene og Lake Atitlán er bare nogle få eksempler. Guatemala er et fantastisk land, selvom du skal være forsigtig: undgå Guatemala City af sikkerhedsårsager.

semuchampey

Indonesien

Vi ved hvad du tænker: at flyve til Indonesien er ikke det billigste i verden. Men inden du siger noget, så husk at alting her er meget billigere end hvad du er vant til. Krystalklart vand, frodige skove og et hint af mystik gør Indonesien til et fascinerende og fortryllende sted. Fra kaosset i Jakarta til det turkise vand på Bali, der er meget at se.

Jakarta-skyline-Indonesia

Nepal

Nepal er meget mere end sted fuld af bjerge. Smid dine fordomme væk og vov dig ud for at udforske den spektakulære kultur og naturlige arv i et af de højst elskede lande i verden. Udover at besøge templerne i Bhaktapur i Kathmandudalen, så drag ud på en vandretur og lad dig forføre af farverne, landskabet og duftene.

 Three_saddhus_at_Kathmandu_Durbar_Square

Malaysia

Multikulturelt og eksotisk, Malaysia har masser af naturlige attraktioner: en myriade af strande og øer, en af de ældste tropiske regnskove i verden og en pulserende kultur. Forbered dig på at tage turen op i Petronas Towers i Kualu Lumpur, at gå ind i Taman Negra og at svømme ved strandene på Perhentian Island.

Lyder det ikke godt?

6.nap-1

 

 

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment