Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De bedste steder at besøge når du er færdig med dine eksamener

Tema

De bedste steder at besøge når du er færdig med dine eksamener

De bedste steder at besøge når du er færdig med dine eksamener
september 28
14:25 2015

Berlin – Tyskland

Pulserende og hele tiden skiftende, Berling er et godt stedt at koble af og nyde en pause med nogle venner. Der er altid noget at lave, fra at synge karaoke i Mauerpark, til at køre på skateboard på en tidligere landingsbane i Tempelhof-lufthavnen. Grib muligheden og gå ikke glip af nogle natklubber som Berghain, Watergate og Tresor.

puerta-brandeburgo

Bologna – Italien

Den lille italienske by Bologna er et meget interessant sted at tage på en hurtig smuttur og glemme alt om eksamener og lektioner. Og så er den selvfølgelig fuldstændig fantastisk. Denne populære destination for Erasmus-studerende har det hele: unge mennesker, masser af barer der har sent åbent og gode vibes. Besøg Verdipladsen eller Santo Stefano-pladsen, især om natten. Hvis du vil spise et lækkert måltid og til en god pris, så er Osteria dell’Orsa lige noget for dig.

4147-Salire_a_San_Luca

Coimbra – Portugal

Beliggende mellem Lissabon og Porto, har den betagende by Coimbra masser at byde på. Tag et billigt fly til denne by for at besøge nogle venner og udforsk charmen ved en by med middelalderatmosfære og fremragende natteliv. Lad dig blive forført af parker som den botaniske have, og den utrolige arkitektur.

Plaza_del_Comercio_Coímbra_Portugal_2012-05-10_DD_01

Krakow – Polen

Krakow berømmelse som den ideelle destination for studerende er baseret på fakta fra det virkelige liv: der er unge mennesker over det hele. Hvorfor? Fordi det generelt er billigt at spise og hænge ud i Polen. Så, når du bliver træt af at være turist, så kan du altid tage ind på en bar i byens centrum og… Tjae, natten vil tale for sig selv.

cracovia2

Leuven – Belgien

Ikke mere tvivl! Flybilletterne til Belgien har normalt gode priser og Leuven tilbyder dig gode vibrationer, mange studerende og gode forbindelser til resten af landet med tog eller bus. Slentr rundt i dens gader, gå ind i katedralen, lad dig blive forført af byens rytme og nyd nattelivet. Et godt sted at gøre det er pladsen ved katedralen, for eksempel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ljubljana – Slovenien

Den slovenske hovedstad er lige dele hygge og charme. Den er kronet med en bakke med et slot på toppen, og der er en flod, der flyder igennem byen. Den er omringet af natur og grønne områder, og grunden til at du skal besøge den efter dine eksamener er meget simpel, fordi den er fantastisk. Hvis du ikke tror os, så besøg Prulcek Bar og nyd koncerter og kulturelle aktiviteter gratis næsten hver dag, og den store variation af øl.

liubliana

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment