Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De bedste undervandshoteller i verden

Tema

De bedste undervandshoteller i verden

De bedste undervandshoteller i verden
september 28
14:07 2015

At sove under vandet er ikke længere en sci-fi drøm. Det er virkelighed. Hvis du nogensinde har drømt om at sove omgivet af farverige fisk og utrolige syn, så kan dine drømme blive til virkelighed på disse hoteller. Bliv ved med at læse og begynd at planlægge din tur under havet! En ny oplevelse venter dig.

1.Atlantis, The Palm, Dubai.

Atlantis’ undervandssuiter hedder Neptun og Poseidon. Og de er ikke opkaldt efter kongerne af havet uden grund: Det er de mest romantiske og intime værelser du kan forestille dig. Alle værelser har gulv-til-loft vinduer, så du kan beundre marinelivet mens du ligger i sengen.

2

2. The Manta Resort, Pemba Island, Zanzibar.

The Underwater Room er det mest eksklusive værelse på Manta Resort, Pemba Island. En træbåd fragter dig igennem det turkise vand til dette magiske sted over det krystalklare hav ved Manta House revet. Men hvis du synes det at være under vandoverfladen hele dagen er for meget, så kan du altid solbade på dækket.

3b

3. Subsix at Miyama, Maldiverne.

Subsix er en del af det luksuriøse resort Niyama, men det er tilgængeligt for alle. Selvom de ikke er på den samme ø, så er den første undervandsklub også på Maldiverne. Her kan du danse, slappe af og få en lækker cocktail i det Indiske Oceans dybder. At danse under bølgerne har aldrig været så fedt!

4

4. Lovers Deep, Caribien

Lovers Deep er den bedste og mest moderne ubåd du kan forestille dig. Luksussen når et helt nyt niveau her. Foran det smukke Caribien er dette sted designet til romantik. Hvis du leder efter en skøn og anderledes oplevelse med din partner, så er Lovers Deep noget for dig.

submarine_bedroom.jpg

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment