Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Fester > Fire middelalderfestivaler du ikke vil gå glip af

Fester

Fire middelalderfestivaler du ikke vil gå glip af

Fire middelalderfestivaler du ikke vil gå glip af
september 28
13:46 2015

1. Palio di Siena, Italien

Palio di Siena, kendt som Il Palio, er et hesteløb, der bliver afholdt to gange om året, 2. juli og 16. august, i den utrolige by Siena. I dette løb konkurrerer ti heste med ryttere uden saddel, men klædt i passende farver, der repræsenterer de sytten contrader, eller menigheder i byen. Løbet i sig selv kredser om Piazza del Campo tre gange, som der er blevet belagt med et tykt lag sand, og det taget sjældent mere end 90 sekunder. Hvis du ser en af hestene komme i mål uden jockey, så er der ingen grund til bekymring: det er ganske normalt, og det er rent faktisk hesten, der vinder løbet og ikke jockeyen.

Il-Palio-di-Siena-1

2. Master Draught Festival, Tyskland

”Unge og gamle kender den – historien om den tapre borgmester Nusch, som i 1631, med sin legendariske Master Draught reddede byen fra ødelæggelse og rådmændene fra en dødsdom. ” Det er sådan byen Rothenburg ob der Tauber præsenterer Historical Historical Master Draught Festival, en fire-dages fejring i september for at hædre denne hændelse. Hjertet af alle aktiviteterne er homonymous-stykket, men du kan også finde historiske militærparader, handlende og håndværksmarkeder nær markedspladsen, og meget mere!

Tänzelfest Umzug

 

3. Le Grand Tournoi de Chevalerie, Frankrig

Hver sommer, indenfor Carcassonnes befæstede vægge, finder “Le Grand Tournoi de Chevalerie”, en rekreation af en historisk begivenhed, der fandt sted i 1208. Denne festival kombinerer ridderturneringer, kampe og lege for hele familien. Rejs tilbage i tiden mens du vandrer rundt på markedet, og lad dig selv blive forbløffet af hestekabaretten. Og frem for alt, glem ikke at spille på din yndligns ridder!

ff-slide-2

4. Fem-kronbladede rose-festival, Tjekkiet

De berømte fyrster af Rosenberg, der engang ejede Český Krumlov-området er tilbage! Ånden fra renæssancen bliver bragt til live i tre dage om sommeren med ridderturneringer, håndværksmarkeder, middeladermusik, gadeteater, fyrværkeri og fægtedueller, der kulminerer med højdepunktet: et spektakulært optog i historiske kostumer med riddere på hesteryg. Uanset alderen eller forventningerne fra tilskueren, så vil de helt sikkert få det sjovt i denne unikke og specielle fest.

Slavnosti pětilisté růže Český Krumlov 22. - 24.6.2012

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment