Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Nyttige tips til at sove på et fly

Rejseråd

Nyttige tips til at sove på et fly

Nyttige tips til at sove på et fly
september 28
15:00 2015

Er du en af dem, der knap kan falde i søvn ombord på et fly? Så føl vores tips og drøm sødt!

Bliv træt inden rejsen

Dagene før du skal flyve, skal du lave en eller anden slags fysisk aktivitet, og, hvis det er muligt, sov mindre end du normalt gør. Målet er at ankomme til flyet med ikke mere end det energi, som du skal bruge for at komme ombord uden at fare vild i lufthavnen. Men tag ikke dette råd som den perfekte undskyldning for at gå i byen natten inden…. Du bliver ekstremt træt, og at flyve med tømmermænd bliver aldrig en god kombination.

Skaf nogle gode hovedtelefoner

Dette kan bruges til to formål: Der er mennesker, der har brug for en særlig slags musik for at sove. Men hvis du ikke er i den gruppe, så kan du altid bruge dem som ørepropper og isolere dig selv fra de irriterende lyde i kabinen: besætningen der tilbyder dig mad og drikke, folk der vader rundt, samtaler og lyden fra motorerne.

How-to-Catch-Your-40-Winks-at-40000-Feet

Brug en sovemaske

Ok. Vi kan ligeså godt sige det. Dette stykke tilbehør er ikke det smukkeste, men det er meget brugbart i denne situation. Kabinen vil være oplyst det meste af tiden og sovemasken vil hjælpe dig med at finde noget mørke. Med en kappe og et sværd vil du være parat til at agere Zorro… Men vær beredt på at sværdet vil få metaldetektoren til at bippe i terminalen.

Komfortabelt tøj

Hvis du går i pyjamas eller noget komfortabelt når du sover derhjemme, hvorfor gør du så ikke det samme på flyet? (at være nøgen er ikke en mulighed!) Måske er din Svampebob-pyjamas for meget, men træningstøj eller noget løst vil få dig til at føle dig mere afslappet.

Hold dig varm

Temperaturen i en flykabine er altid lidt kold, og vi elsker alle at have det varmt når vi sover, ikk? Så hvis du ikke vil fryse, så har du et par muligheder: pudekamp, drik nogle glas vin, gnid dig op ad din siddemakker, eller tag et tæppe eller varmt tøj med. Det er helt op til dig.

AIR_CLUB-sleeping

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment