Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 30 ting du skal gøre inden du fylder 30 – del 1

Tema

30 ting du skal gøre inden du fylder 30 – del 1

30 ting du skal gøre inden du fylder 30 – del 1
oktober 05
14:49 2015

Inden du begynder at arbejde sådan rigtigt, før du starter en familie, før du bliver fanget af banken og huslånet… Før ansvarligheden ved at være voksen tager kontrol over dit liv, så gå ud og gør noget vanvittigt! Har du brug for idéer? Vi giver dig 8!

Følg Inkastien op og se Macchu Picchu

Få stier kan prale af at have en slutning så smuk som Macchu Picchu. Inkastien er en rute på 43 km, der vil tage dig til foden af dette sted, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, igennem regnskov og tyk tåge, gamle trapper og nogle af de bedste udsigter i Peru, og på planeten. Få en fantastisk afslutning på dine anstrengelser med den berømte Inti Punku og de majestætiske ruiner, Macchu Picchu. Dette vil være en oplevelse du aldrig glemmer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Backpack i Asien

Du går på universitetet, du har opsparet nogle penge, og du ved ikke hvad du skal lave i din 2 måneder lange sommerferie… Pak det vigtigste i en rygsæk og book et fly til Bangkok (eller et andet sted). At rejse og bo i lande som Thailand, Laos, Cambodja eller Vietnam er simpelt og billigt. De er lande, som er klar til at modtage turister med priser som du næppe vil finde i Europa eller USA.

Winning-Picture-of-Bagan

Bungeejumping i New Zealand

Kan du lide ekstremsport? New Zealand er det perfekte sted for adrenalinjunkies samt fans af natur of eventyr. Her kan du gøre hvad-som-helst, fra rafting til zorbing (rulle ned ad en bakke inde i en store gennemsigtig plastikkugle). Men med de kløfter, floder og overvældende smukke dybe dale, så må du hellere starte med bungeejumping. Det er perfekt hvis du vil nyde de betagende syn, mens du overkommer din højdeskræk .

maxresdefault

Svøm og dyk ind i en cenote i Mexico

Vi er sikre på, at du allerede har set billeder af en cenote, et ferskvandssynkehul fra et kollaps af sandstensbunden. De er almindelige på Yucatan-halvøen i Mexico. Mayaerne troede, at de var livets kilder, indgangen til en anden verden og et sted, hvor man kunne kommunikere med guderne. Kan du tænkte på en bedre måde at gøre det på end at svømme i turkist vand svagt oplyst af det lys, der passerer gennem vegetationen? Heller ikke os. Ik-kil cenote er en af de mest populære, men der er et bredt udvalg.

Ik-Kil-Cenote

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment