Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > 5 spektakulære landskaber hvor Hobitten blev filmet

Tema

5 spektakulære landskaber hvor Hobitten blev filmet

5 spektakulære landskaber hvor Hobitten blev filmet
oktober 26
22:14 2015

Har du nogensinde tænkt over, hvor de filmen trilogierne “Ringenes Herre” og “Hobitten”? I dag vil vi gerne have, at du sammen med os opdager nogle af de fortryllende steder, man ser i filmene. Er du klar?

Matamata – Hobbitrup

Bakkerne i Herredet og hullerne hvor hobitterne bor eksisterer, og de er beliggende på en farm nær Matamata. Hvis du besøger dette sted, så glem ikke at kigge til Bilbo og Frodos hus eller nyd en kold øl på Green Dragon Inn. I begge film, Ringenes Herre og nu, Hobitten, er disse små huse essentielle.

_IBP4451-Edit

Earnslaw Burn – Anduin

Earnslaw Burn er en utroligt afsides beliggenhed i New Zealand, men også en af de mest spektakulære, der kan ses i Hobitten. Tæt ved Glenorchy udgør denne dal med fald og gletsjere den utrolige Anduin-dal i Midgård.

47019052

Piopio – Troldenes skov

Klipperne, mærkelige stenformationer og den forhistoriske skov Mangaotaki Rocks er scenen for adskillelige lokationer under filmen: skoven hvor dværgene kæmper mod trætroldene, wargenes angreb, Radagasts officielle introduktion og øjeblikket hvor Gandalf giver Frodo sit sværd, Dart. Spektakulær!

Pukaki lake og Mount Cook – Søby og det Ensomme Bjerg

Det turkise vand i Pukaki Lake og, i baggrunden, toppen af Mount Cook er de ideelle steder at genskabe Søby og det Ensomme Bjerg… hvor dragen Smaug sover gemt i sin endeløse skat.

Visit-New-Zealand-Mount-Cook-and-Pukaki-Lake-New-Zealand-1600x1082

Ruapehu – Indgangen til det Ensomme Bjerg

Det stenede landskab på Mount Ruapehu, i National Park of Tongarito, blev valgt som beliggenhed for scenerne af indgangen til det Ensomme Bjerg i filmen Hobitten: Dragen Smaugs Ødemark. Stedet er fuldstændig utroligt og et must for dem, der elsker at stå på ski og at besøge New Zealand.

New Zealand

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment