Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Glampling: camping og glamour til at nyde naturen som en konge

Rejseråd

Glampling: camping og glamour til at nyde naturen som en konge

Glampling: camping og glamour til at nyde naturen som en konge
oktober 05
14:26 2015

Hvad er glamping? Det er kombinationen af camping og glamour, eller med andre ord, at sove midt i naturen uden at opgive komforten på et femstjernet hotelværelse. Så hvis du vil opleve noget som det, så bliv ved med at læse for du vil blive forbløffet!

Treehotel – Sverige

Luk dine øjne og tænk på en terning lavet af spejle, der kamuflerer skoven rundt omkring… Det er mulige at sove et sted som det, hvis du tager til Treehotel i Sverige. Det er beliggende i Harads Skov, og designet blev inspireret af filmen “The Tree Lover”, hvor man har skabt værelser i træer der forener æstetik og respekt for miljøet.

EcoCamp – Patagonien, Chile

EcoCamp Patagonien er et spektakulært og meget respektfuldt resort lige midt i Paine National Park. At sove i et af dets geodætiske kupler kan være en ekstraordinær oplevelse. De har 25 kuppel-værelser i alt, foruden tre fællesrumskupler, hvor man kan spise eller møde sine rejsekammerater.

139718-ecocamp-patagonia-communal-dome-interior-crop

Tena Tena Camp – Zambia

Yderst i Great Rift Valley ligger Tena Tena Camp, en af de mange resorts ejet af Robin Pope Safaris i Malawi og Zambia. Du vil få trætoppe som tag for de idylliske telte på denne camping. Om du er til fotosafari eller ej, så vil teltene gøre sit bedste. Her vil du være i stand til at se og føle hvordan det er at bo omringet af den vilde afrikanske natur, men altid være tryg og sikker.

max1100x600

Nduara Loliondo – Tanzania

Nduara Loliondo er en af de charmerende campingsteder i Nomade Tanzania. Det er beliggende i den nordlige ende af landet, i en perfekt naturlig indhegning. Reception og spisestue er designet som en mongolsk yurt for at vise gæsterne den lokale nomadekultur. Værelserne er designet som de traditionelle meru-telte, og dekorerede med lyse tekstiler og læder. En enkelt solnedgang her og du vil aldrig have lyst til at forlade Afrika.

1fba808fe166f648a916f54b36b0e145a559df

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment