Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De bedste byer for homoseksuelle

Tema

De bedste byer for homoseksuelle

De bedste byer for homoseksuelle
november 15
14:22 2015

Vi bor i en verden fyldt med kontraster. Mens homoseksuelle stadig bliver forfulgt og straffet hårdt i nogle lande, så er der stadig flere nationer, der hilser den seksuelle diversitet velkommen og som profiterer på de såkaldte “lyserøde penge”. Kære læsere – hetero- og homoseksuel – synes du ikke at det er på tide, at åbne vores sind og gøre verden mere behagelig og inkluderende? Her er nogle fantastiske byer hvor homoseksuelle besøgende vil være i deres rette element:

San Francisco, USA

Kulissen til filmen Historien om Harvey Milk som er baseret på det første homoseksuelle ikon og den første åbent homoseksuelle, der blev valgt ind i Californien, San Francisco kan prale af at være verdens originale Mekka for homoseksuelle.

5_sanfrancisco

Det er endnu venligere nu efter Californien lovliggjorde to personer af samme køn at gifte sig i juni 2008. At vandre omkring i Castro District vil virkelig få dig til at føle dig i hjertet af den homoseksuelle verden. Udover de mange barer og restauranter, så er der mange begivenheder hele året i San Francisco.

Toronto, Canada

Canada er helt klart den mest avancerede og progressive nation i Amerikaerne for det homoseksuelle samfund.5_toronto

Populære begivenheder som Pride Week, Pride March og Dyke March har fået den homoseksuelle subkultur til at blomstre her.  The Village, Torontos gaybourhood, er det kulturelle centrum i byen med en imponerende håndfuld gallerier, teatre og forretninger.

Berlin, Tyskland

På trods af sin mørke fortid og til de fleste besøgendes forbløffelse, så er Berlin muligvis Europas mest homoseksuelle hovedstad.

5_berlin_small

Du vil sikkert ignorere at Berlin har flest attraktioner specielt tilegnede homoseksuelle i verden, såsom Schwules Musuem. Berlin er så hedonistisk og liberal at en homoseksuel borgmester blev valgt i 2001.

København, Danmark

Dette er et andet sted hvor regnbueflagene flyver højt. Faktisk blev Danmark det første land, 1989, til at lovliggøre homoseksuelle at registrere sig som partnere.

5_copenhagen

Ikke overraskende kan Europas ældste bøssebar, Centralhjørnet, findes i denne afslappede, smukke by. Mæng dig i en af de mest tolerante samfund i Europa på Vesterbro og udforsk det store udvalg af cocktailbarer.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment