Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Kunsten at rejse

Tema

Kunsten at rejse

Kunsten at rejse
november 23
18:04 2015

“Verden er en bog, og dem der ikke rejser, læser kun en side.” Dem der læser dette fantastiske citat af Skt. Augustin og er enige har en rejsendes sjæl. For dem der ikke er enige, vil denne artikel efterlade dig med en længsel efter en rejseoplevelse.

dvbc

At rejse er så mange ting at vi kan skrive en hel bog om de følelser det vækker i mennesket. At rejse er mere end noget andet, afhængighedsskabende. Når du først har ledt dig selv ud i verdens vildnis, så bliver du en anden person og du vil ikke stoppe den usammenlignelige fornemmelse det giver at rejse.

Hvis du aldrig har oplevet den, så pak alt og begiv dig ud i det ukendte for at udforske de yderste regioner af vores planet og din sjæl. Der er ikke nogen bedre måde at lære sig selv at kende på end ved at rejse, da vi udlever erfaringer som man aldrig vil møde derhjemme.

sfgdsf

Der er endeløse grunde til at rejse. Nogle folk søger andre steder, andre kulturer, andre skikke, andre liv. Kort sagt; nogle rejser i jagten på sig selv; og nogle rejser bare for rejsens skyld. Du skal bare finde din egen inspirati0n til at forlade monotoniteten og gå ud på stien til eventyr og spænding.

Sjov nok, så gør det at rejse os mere beskedne og taknemmelige for hvad vi har, da vi indser at vi kun optager et lille sted i verden. Det får dig også til at værdsætte hvad du har efterladt. Hjemme igen efter en lang rejse, så får du altid følelsen af at genopdage din hjemby.

vcz

Det kan lyde paradoksalt, men du føler dig på en måde som en fremmed i din egen by, som om du ikke hører hjemme der længere. Kære læsere, dette er det magiske øjeblik hvor du bliver statsborger i verden. Som Mark Twain sagde: Bred, fuld, almennyttig syn på mennesket og ting kan ikke tilegnes ved at gro fast i et lille hjørne af Jorden i hele ens livstid.”

Dem der ikke har rejst kender kun en lille del af denne store planet. Synes du ikke at verden er for stor til at forblive uudforsket?

 

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment