Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Lær Camden at kende

Europa

Lær Camden at kende

Lær Camden at kende
november 08
23:40 2015

Hvis du er den type person der elsker forskellighed, så er Camden Town lige noget for dig. Nord for Londons centrum, er Camden symbolet på en alternativ livsstil, kunst, musik og en blanding af kulturer og mad samlet i et unikt distrikt.

Hvis man ser på Camdens historie, så vil besøgende finde ud af at det har været et beboelsesområde siden 1790’erne men det var først med udviklingen af Grand Union Canal og forbedringen af tognettet at Camden blev til den pulserende del af London, som det er i dag. Camdens industribaserede økonomi er med tiden blevet erstattet gradvist af serviceindustrien som shopping, turisme og souvenirs.

3 camden little venice

Åbne markeder og outlets er sikkert hovedattraktionen for mange turister, der vil fare vild i myriaden af boder og produkter på tilbud: håndværk, bøger, alternativt tøj, smykker, antikviteter, usædvanlige ting og, selvfølgelig, souvenirs.

3 camden shops

Fra vintage til futuristisk design, ivrige shoppere vil være i den syvende himmel når de udforsker Camden Lock Market, Camden Lock, Village, Inverness, Street Market og, især for modeelskere, Electric Ballroom – husk at det kun er åbent om søndagen.

Men Camden har meget mere at tilbyde end bare shopping. Slentr en tur ved Regent’s Canal, forkæl dine øjne med de smukke bygninger, lyt til livemusik og tag hele Camdens pulserende atmosfære ind.

Kunstelskere bliver ikke bedragede af Camden, da den er fyldt med fantastiske gallerier. Tjek Cob Gallery ud for kunstudstillinger samt Camden Arts Centre for et bredt udvalg af moderne visuel kunst. For moderne fotografi besøg Proud Camden. Til sidst, hvis du er interesseret i jødisk historie og liv, så kig indenfor i Jewish Museum.

Hvis alle de aktiviteter gør dig en smule brødflov, ingen grund til bekymring. Du er det rette sted til at prøve mad fra hele kloden i Camdens mange spisesteder.

3 camden food

Rejsende i verden, der er ikke noget andet distrikt som Camden. Sørg for at du ikke går glip af det på din næste tur til London!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment