Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Londons sejeste nye attraktioner

Europa

Londons sejeste nye attraktioner

Londons sejeste nye attraktioner
november 23
17:38 2015

London har i århundreder været en af de vigtigste byer i Europa (og i verden, selvfølgelig), kontinentets finansielle hovedstad og et globalt hotspot for turister. Millioner flokkes til byen hvert år med klassikerne – Tower of London, Westminster, Big Ben og Buckingham Palace – som de store trækplastre. Men en dynamisk og altid-omskiftende by har altid mere at tilbyde turisterne end det der er inkluderet i magasinet på flyet til London – lad os tage et kig på nogle af byens nye hotspots.

london_gate_small

En af de mest specielle attraktioner er den spritnye Emirates Air Line, en urban svævebane der kostede næsten 100 millioner dollars at bygge, for at imponere turisterne, der kom for til Sommer-OL i 2012. Mens man krydser Themsen, kan man opleve nogle af de mest spektakulære udsyn over London, selvom prisen for en tur kan være ret høj.

Et andet sted der fungerer som udsigtspunkt over byen er den nye skyskraber kaldet The Shard (Den ligner et stykke knust glas). Med sine mere end 300 meter er det den højeste bygning i Europa, og den tilbyder udsigt over en 65 kilometers radius. Helt sikkert et besøg værd.

En anden post-1990 konstruktion er Millennium Dome, nu kendt som O2 Arena. Det er stort set bare et mærkeligt formet telt, der huser nogle af kontinentets største koncerter – Rolling Stones’ bør du ikke gå glip af.

london-millenium-dome_small

Arcelor Mittal Orbit er en af de mest interessante nye strukturer bygget i den britiske hovedstad til Olympiaden. Den tilbyder det bedste udsyn over den olympiske by og byen bagved, men folk vil også bliver imponeret over dens besynderlige form.

Selvom det lyder mærkeligt, så er The Cutty Sark Themsens nye stolthed. Dette 143-år gamle handelsskib er blevet restaureret til at fungere som et interaktivt museum. Sejt, hva?

london-cutty-sark_small

Olympic Park som husede tusindvis af atleter i sommeren 2012 kan også inkluderes blandt Londons nye attraktioner. Den er det perfekte eksempel på moderne, miljøvenlig arkitektur og gadekunst. Hvis du har tid mens du er i Storbritannien, så tag en tur forbi den i det østlige London.

Til sidst vil jeg inkludere den nye permanente udstilling “Shark Encounter” i London Aquarium på listen. Her kan du komme tæt på havets farligste væsner, inklusiv Hvidhajen og Tigerhajen. Masser af sjov for hele familien.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment