Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Opdag Korfu – en ø i paradis

Europa

Opdag Korfu – en ø i paradis

Opdag Korfu – en ø i paradis
november 15
15:03 2015

Ser du frem en uforglemmelig ferie i et idyllisk område? Om du rejser med familien, din udkårne eller dine venner, så er Korfu det perfekte valg til en oplevelse for livet. Find ud af hvorfor i de følgende afsnit.

For dem der ikke har hørt om Korfu endnu, så skal vi starte med at sige, at Kofu både er en ø og en by omgivet af rolige, smukke landsbyer, paradisstrande og grønne bjerge med betagende udsyn til havet.

6_corfu_rocks

Anset som en af de mest kosmopolitiske øer i Grækenland er Korfu beliggende i den nordlige ende af Det Ioniske Hav. Hvad der charmerer besøgende mest ved Korfu er den venetianske stil der leder tankerne hen på italienske byer som Firenze, dens dejlige strande og den afslappende fornemmelse du får når du ankommer.

Korfu er også kendt for sin store historiske interesse og unikke vilde skønhed. I modsætning til andre øer, så er Korfu velsignet med en rig natur dækket med frodig vegetation og pragtfuldt landsskab der tillokker tusindvis af turister hvert år.

Hvad med lidt om Korfus historie? De første mennesker bosatte sig her i det 8. århundrede. I moderne græske tider blev den en vugge for europæisk læring med kulturelle institutioner som biblioteker og akademiske institutioner. Nu-til-dags er de lokale stadig stolte af deres intellektuelle og kunstneriske rødder, en dyrebar arv som vi kan se i arkitekturen og i det kulturelle liv.

6_corfu_history

Byen har 37 000 indbyggere. En kulturel fusion af græsk, fransk og britisk indflydelse har stået for labyrinten af små, brostensbelagte gader.

Men Korfu har masser af mindre landsbyer med hvide huse langs kystlinjen. Nogle har udviklet sig med turisme, men andre stadig er helt uberørte.

Tøv ikke med at besøge nogle af Korfus mange smukke strande med imponerende klippeformationer, masser af grønne omgivelser samt turistfaciliteter. De mest populære er Paleokastritsa, Agios Gordis og  Nissaki.

6_corfu_mousaka

Forlad ikke Korfu uden at forkæle dig selv med nogle lækre lokale retter som Mousaka (stegt aubergine og hakket kød i lag toppet med bechamelsauce) eller baklava (Wienerbrød med hakkede valnødder, kanel og dyppet i honning).

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment