Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Tre romantiske destinationer i Europa du måske ikke har hørt om

Europa

Tre romantiske destinationer i Europa du måske ikke har hørt om

Tre romantiske destinationer i Europa du måske ikke har hørt om
november 09
00:17 2015

Vil du have en uforglemmelig bryllupsrejse? En romantisk weekendtur med din partner eller du kigger måske bare efter den ideelle destination at fejre næste års valentinsdag?

Her er nogle ukendte perfekte byer i Europa, som du kan besøge med din kæreste for at holde gnisten ved lige.

Prag, Tjekkiet

Beliggende lige i hjertet af Europa bliver  Prag anset som en af de smukkeste byer i verden. Den er blevet kaldt “Verdens juvel” of “byen med tusind spir” i århundreder, på grund af spirene der topper de utallige kirker og bygninger spredt over hele byen. Hold din partner i hånden og vandr igennem Prags historiske centrum, der har været inkluderet på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1992, og som er det største historiske centrum på listen. Besøg synagogerne, den jødiske bydel og kirkegården, hvor geniale Franz Kafka er begravet. Hele byen Prag – floder, broer, smalle stræder – er indhyllet i en romantik, der vil fortrylle jer begge.

1 prague

Firenze, Italien

Ser du Venedig som det klassiske eksempel på en romantisk by? Her prøver vi at være en smule mere innovative end det. Firenze er en smuk by at udforske som par. Slentr omkring i middelaldergyderne i den gamle bydel og udforsk de skjulte hjørner og arkitektoniske juveler der helt sikkert vil få dig til at forelske med det samme. Firenze er kunstens by, renæssancens vugge. Er kærlighed ikke en kunstform?

1 florence

Bergen, Norge

Lad os hoppe til Nordeuropa. Velkommen til kolde og antikke Bergen, i de velkendte norske fjorde. Du har måske hørt om fjordene, men hvad der virkelig får dig til at føle dig som en del af et eventyr er Bergens gamle gader og gyder. Mens i slentrer rundt i dem, så vil i to se charmerende træhuse, brostensbelagte, stejle gader og i vil føle duften af blomsterne overalt. Nogle andre steder, der kan være interessante for turister er havnen, akvariet og fiskemarkedet, hvor du kan købe højkvalitets seafood til den perfekte middag for to.

1 bergen

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment